Рома надви с 1:0 Сампдория в Генуа и събра 54

...
Рома надви с 1:0 Сампдория в Генуа и събра 54
Коментари Харесай

Рома изтръгна безценен успех в Генуа, но даде свидна жертва

Рома надделя с 1:0 Сампдория в Генуа и събра 54 точки, като се изкачи на пето място в класирането, измествайки оттова градския си противник Лацио. "Вълците " спецелиха срещата от 31-ия кръг на Серия "А " с помощта на гола на арменския нападателен халф Хенрих Мхитарян в 27-мата минута.

До попадението се стигна след хубава офанзива на гостите отляво, при която Лоренцо Пелегрини подаде на Никола Залевски, а младият полски ляв бек центрира към Тами Ейбрахам. Английският нападател не съумя да играе с топката по този начин както му се искаше, само че кълбото попадна в Мхитарян и то отблизо разстояние не сбърка - 0:1.

Мачът като цяло не предложи кой знае какъв брой забавни моменти пред двете порти, като "джалоросите " се защитаваха устойчиво и офанзивите на генуезци не вървяха.

Лошата вест за Жозе моуриньо и Рома от дуела бе обвързвана с преждевременното излизане от терена на топреализатора на отбора Тами Ейбрахам. В 81-вата минута англичанинът отстъпи мястото си на узбекистанеца Елдор Шомуродов, откакто получи контузия в рамото, която му причиняваше сериозна болежка, какот се видя и когато "деветката " седна на пейката.

Не е ясно дали Моуриньо ще може да разчита на Ейбрахам за мача с норвежкия отбор Бодьо/Глимт в четвъртък в Лигата на конференцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР