Рома може посрещне ЦСКА в първия кръг от груповата фаза

...
Рома може посрещне ЦСКА в първия кръг от груповата фаза
Коментари Харесай

Ас на "Рома" под въпрос за мача с ЦСКА

" Рома " може посрещне ЦСКА в първия кръг от груповата фаза в Лигата на конференциите без един от главните си играчи. Крилото Николо Дзаниоло се завърна с травма от мачовете на италианския народен тим в международните квалификации.

Той получи контузията при нулевото тъждество с Швейцария, а поради нея не взе присъединяване в разгрома с 5:0 над Литва, с който " адзурите " удължиха рекордната си серия без проваляне на 37 мача.

Снимка: Getty Images

Дзаниоло е с болки в дясното бедро, което слага под въпрос присъединяване му в турнирния дуел със " Сасуоло " в неделя (12 септември), както и за този с " армейците " в Лигата на конференциите на 16 септември.

Звездата на " Рома " надали ще бъде пожертван, в случай че не е подготвен на 100%, защото пропусна съвсем целия предходен сезон, откакто скъса кръсти връзки на дясното коляно. Преди това Дзаниоло бе отвън терени поради същата тежка травма, единствено че на лявото коляно.

Националът мина в " Рома " през лятото на 2018 година, като част от договорката с " Интер " за Раджа Наинголан. Тогава младокът коства на " джалоросите " към 5 млн. евро. С екипа на римските " вълци " 22-годишният Дзаниоло, оценен на 40 млн. евро от авторитетния Transfermarkt, има 15 гола и 6 асистенции в 72 мача във всички шампионати.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР