Рома може да опита да отмъкне Леандро Паредес под носа

...
Рома може да опита да отмъкне Леандро Паредес под носа
Коментари Харесай

Рома отмъква Паредес под носа на Ювентус?

Рома може да опита да отмъкне Леандро Паредес под носа на Ювентус, твърди " Тутомеркато ". Аржентинецът е мощно мечтан от " бианконерите ", които са договорили множеството елементи по договорката с Пари Сен Жермен. Трансферът обаче към момента не е финализиран, защото торинци не могат да създадат място в състава си за този футболист.

Първоначално Паредес бе гласен за заместител на Адриен Рабио, който бе пред трансфер в Манчестър Юнайтед. Сделката с " алените дяволи " обаче пропадна. След това от Юве се надяваха да съумеят да разкарат Артур Мело, само че все още интерес към бразилеца липсва. Така клубът е подложен в патова обстановка и по този начин и не може да завърши договорката за 28-годишния аржентинец.

Междувременно от Рома наблюдават деликатно обстановката и са подготвени да насочат оферта за халфа на ПСЖ. Още повече, че клубът остана без новото си попълнение Жоржиньо Вайналдум, който се контузи на подготовка и ще отсъства няколко месеца.

Ако се стигне до трансфер на Паредес в Рома това ще бъде самобитно завръщане на играча на " Олимпико ". Той изигра два сезона за " вълците ", първо чартърен през 2014-15, а по-късно и с непрекъснат трансфер през 2016-17. Аржентинецът има 52 мача и 7 гола за Рома.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР