Рома има желание да привлече в редиците си защитника на

...
Рома има желание да привлече в редиците си защитника на
Коментари Харесай

Рома протяга ръце към Юмтити

Рома има предпочитание да притегли в редиците си бранителя на Барселона Самюел Юмтити, твърди " Диарио Спорт ". Централният бранител не влиза в проектите на Кике Сетиен и е пуснат на пазара. " Вълците " са подготвени да се възползват от обстановката и да го вземат в редиците си.

От Рома ще опитат да вземат Юмтити чартърен за един сезон с алтернатива за откупуване другото лято. Французинът е гласен за заместител на Крис Смолинг, чийто наем от Манчестър Юнайтед изтече и въпреки италианците да желаят да го задържат, за момента не могат да се схванат с " чЧервените дяволи ", като евентуално англичанинът ще се завърне на " Олд Трафорд ".

26-годишният Юмтити има контракт с Барса до 2023 и има предпочитание да остане на " Камп Ноу ". От клуба обаче избират да го трансферират, с цел да се освободят от огромната му заплата. Освен това каталунците възнамеряват да включат в първия състав юношата си Роналд Араухо през новия сезон, а в клуба пробват да си върнат и Ерик Гарсия от Манчестър Сити. Това значи, че Юмтити ще стане още по-ненужен.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР