Рома и Севиля ще се изправят един срещу друг във

...
Рома и Севиля ще се изправят един срещу друг във
Коментари Харесай

Рома и Севиля в битка за трофея в Лига Европа и място в Шампионската лига

Рома и Севиля ще се изправят един против различен във финала на Лига Европа през днешния ден. Мачът ще се играе на стадион “Пушкаш Арена ” в унгарската столица Будапеща от 22:00ч.
Прочетете още
Освен трофея в Лига Европа мачът ще има и стойност за влизане в групите на Шампионската лига. Това стана факт, откакто и двата тима не съумяха да се класират посредством шампионата в Шампионската лига. Победителят ще си обезпечи непосредствено влизане в групите на Шампионската лига през идващия сезон.

Рома е окуражена да вдигне още един трофей, откакто преди година постави завършек на дългата пауза и завоюва първото издание на третия по значителност шампионат – Лигата на конференциите. Сега Жозе Моуриньо може да стане и първият треньор печелил Лигата на конференциите и Лига Европа в два поредни сезона.

Тимът доближи до борбата за трофея, откакто в елиминациите в профил Република България Залцбург, Реал Сосиедад, Фейенорд и Байер Леверкузен.

Севиля пък е господарят на Лига Европа и има 6 трофея  досега в шампионата. Няма различен отбор с толкоз доста титли в ЛЕ. Испанците нямат и изгубен край в шампионата досега.

Севиля имаше надалеч по-тежки противници по пътя към финала от Рома и в профил ПСВ Айндховен, Фенербахче, Манчестър Юнайтед и Ювентус.

Двата тима за първи път ще играят един против различен във край.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР