Рома и Севиля са последните отбори, които се класираха за

...
Рома и Севиля са последните отбори, които се класираха за
Коментари Харесай

Рома и Севиля са последните 1/4-финалисти в Шампионската лига


Рома и Севиля са последните тимове, които се класираха за 1/4-финалите на Шампионската лига. Италианците спретнаха хитро 1:0 против Шахтьор Донецк и с общ резултат 2:2 се класираха напред в шампионата, поради гола на " вълците " на непознат терен.

Тази вечер на стадион " Олимпико " огромният воин бе нападателят Един Джеко, който осъществя в 52-та минута 4-ти си гол в конкуренцията този сезон. Рома ще играе за трети път в историята си четвъртфинал в Шампионската лига, а любопитното е, че при предходните две участия на този стадий от шампионата Рома отпада от Манчестър Юнайтед.

Този сезон обаче " алените дяволи " няма да минат пътя на италианците поради сензационното отпадане от Севиля. Футболистите на мениджъра Жозе Моуриньо изгубиха от испанците с 1:2 посред " Олд Трафорд ".

Висам Бен Йедер донесе успеха на Севиля. Нападателят се появи в игра в 72-ата минута, а шест минути по-късно към този момент беше осъществил два гола. Ромелу Лукаку върна едно попадение в 84-ата минута, само че Юнайтед нямаше сили за освен това.

Гостите демонстрираха изключителна тактическа дисциплинираност, възползваха се оптимално от възможностите си и в последна сметка справедливо са на 1/4 край в шампионата на богатите, което е и най-върхово достижение за тима.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР