Рома и продължават битката за 4-ото място в Серия А,

...
Рома и продължават битката за 4-ото място в Серия А,
Коментари Харесай

Рома – Милан: 1:1 с голове след 93-ата минута

Рома и не престават борбата за 4-ото място в Серия А, откакто направиха трагично 1:1 в 32-я кръг. И двата гола паднаха в добавеното време. Тами Ейбрахам даде преднина на вълците в 93-ата минута, само че Алексис Салемекерс изравни в 97-ата. Съперниците са с по 57 точки – две по-малко от третия Ювентус. Шестият Интер е с 54 точки.

Рома беше без Смолинг, Йоренте, Карсдорп и Вайналдум, а Пауло Дибала остана запаса. В тима на Милан Алесандро Флоренци, Томазо Побега и Златан Ибрахимович не бяха разполагаем.

Рома имаше голям късмет да открие в 34-та минута. Тогава Спинацола проби и подаде на Лоренцо Пелегрини, оставен на шест метра от вратата. Ударът му обаче се отби в тялото на съотборника му Ейбрахам.

Милан беше по-активен при започване на второто полувреме, като на първо време воле на Давиде Калабрия беше избито в корнер от вратаря, а след него и Фикайо Томори се размина с гол.

В 94-ата минута Мади Камара едвам не подари гол на Милан, само че секунди по-късно Рома поведе. Зеки Челик лиши топката от Шарл де Кателаере и подаде на Ейбрахам. Англичанинът финтира резервата Пиер Калулу и прати топката в долния ъгъл за 1:0.

В 97-ата минута обаче Леао центрира към Салемекерс, който преодоля от воле Руи Патрисио, с цел да изравни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР