Рома и Интер не се победиха в много интересно дерби

...
Рома и Интер не се победиха в много интересно дерби
Коментари Харесай

Истинско дерби! Рома и Интер не успяха да се победят за радост на Милан

Рома и Интер не се победиха в доста забавно дерби от 17-ия кръг на Серия А. На " Олимпико " двата тима приключиха 2:2.

" Вълците " първи поведоха в резултата, след което " нерадзурите " осъществиха цялостен поврат, в края на мача домакините съумяха да изравнят.

Това е шесто следващо дерби сред двата гранда, което приключва без победител. Така Интер е на 2-ото място с 36 точки, следван точно от Рома с три пункта по-малко. Лидерът Милан е с 40 точки.

175-ото дерби сред Рома и Интер стартира с напън на домакините.

В 13-ата минута, Лукаку се извиси над бранителите, с цел да засече центриране от ъглов удар. Изпълнението му с глава отиваше тъкмо под напречната греда, само че Лопес се намеси уверено.
 Рома - Интер, онлайн онлайн
Рома - Интер, онлайн

Дербито на кръга стартира в 13:30 часа

В 17-ата минута, Рома удари след чудесна офанзива. Един Джеко откри Мхитарян, който асистира на Лоренцо Пелегрини и от границата на пеналтерията ударът на халфа прониза вратата на " нерадзурите ".

В 36-ата минута се стигна до опция за Интер. Лаутаро Мартинес засече центриране на Ашли Йънг, само че ударът му с глава от центъра на наказателното поле бе много разочароващ.
 Снимка 513132
Източник:

Интер стартира доста добре втората част. Още в 47-ата минута, Ашли Йънг прати топката на главата на Ромелу Лукаку, който от доста близко разстояние не съумя да уцели вратата. Пет минути по-късно Лопес избави чист гол във вратата си откакто Лукаку се отскубна и откри Мартинес, който изпревари всички и стреля, само че той мазета уверено.
 Снимка 513133
Източник:

В 55-ата минута " нерадзурите " изравниха. Шкриниар засече с глава от корнер и прониза мрежата на " вълците ".
 Тотнъм договаря за футболист на Интер
Тотнъм договаря за футболист на Интер

Лондончани желаят Иван Перишич

В 64-ата минута гостите направиха цялостен поврат. Ашраф Хакими означи гол след отлична самостоятелна акция, при която той мина през няколко бранители и стреля от ръба на наказателното поле. Топката влетя в горния ляв ъгъл, отбивайки се от гредата. Четири минути преди края на постоянното време, Джанлука Манчини засече центриране на Вилар от корнер и с глава направи 2:2.
 Снимка 513142
Източник:

В идващия мач, Рома гостува на Лацио в дербито на Рим. Интер пък гостува на Фиорентина.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР