Рома и Болоня си размениха по един гол и си

...
Рома и Болоня си размениха по един гол и си
Коментари Харесай

"Болоня" изненада "Рома" с равенство

" Рома " и " Болоня " си размениха по един гол и си поделиха по една точка в мач от 30-ия кръг на Серия " А ". Срещата бе последна преди първия мач от четвъртфиналите в Шампионската лига на " вълците " против " Барселона ". той ще се изиграе на 4 април и ще бъде излъчен директно по bTV Action.

Въпреки равенството с 11-ия в класирането, " Рома " остава на 3-о място, като изостава на 13 токи от втория " Наполи " и води с 5 на " Интер ".

Мачът не стартира добре за " Рома " и в 17-ата минута треньорът Еузебио ди Франческо трябваше да смени Раджа Наинголан, който се контузи.

Това повлия на играта на отбора и секунда по-късно " Болоня " водеше в резултата. След офанзива на домакините, при която останаха подозрения за игра с ръка на футболист на домакините, Пулгар с доста акуратен удар по земя изпрати топката в долния десен ъгъл на Алисон.

" Вълците " незабавно се втурнаха в офанзива в опит да изравнят. Строотман изтърва най-чистото състояние през първото полувреме и уцели гредата.

" Рома " въпреки всичко стигна до изравнителен гол през скучната втора част. Един Джеко се разписа с глава в 76-ата минута.

Въпреки мощния напън от страна на гостите, до цялостен поврат не се стигна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР