Рома e близо до рекорди и антирекорди преди мача с

...
Рома e близо до рекорди и антирекорди преди мача с
Коментари Харесай

"Рома" на прага на рекорди и антирекорди преди двубоя с ЦСКА

" Рома " e покрай върхове и антирекорди преди мача с ЦСКА в четвъртък (9 декември). Римските " вълци ", които в 19 следващи срещи в европейските клубни шампионати са вкарали най-малко по един гол, биха изравнили 24-годишния връх на " Ювентус ", в случай че отбележат и в идния дуел от Лигата на конференциите.

Мача можете да гледате в четвъртък от 19:45 ч. в ефира на bTV Action. Коментарното ни студио, с водещ Иван Боянов, стартира в 19:00 ч.



След загубата от " Интер " през уикенда напрежението в Рим се увеличи. Жозе Моуриньо записа осмото си проваляне в елита на Италия, а историята демонстрира, че това може да бъде рисково за него.

Предишният път, в който управителен от него тим е записал 8 турнирни загуби в интервала август-декември беше през 2015 година Тогава търпението на Роман Абрамович в " Челси " се изчерпва и уволнява Моуриньо.

В ЦСКА ситуацията в Европа също не е розово. " Червените " са позволили проваляне в последните си 3 срещи, а по-лошо са се представяли само през 2009 година, когато в 5 следващи дуела в Лига Европа си потеглят с празни ръце.

Последният случай, в който ЦСКА беше хазаин на " Рома ", завоюва с 3:1 с голове на Али Соу и Тиаго Родригеш и беше на 10 декември 2020 година, единствено ден по-късно от идния двубой.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР