Ролята на Кристиано Роналдо в остатъка от Световното първенство по

...
Ролята на Кристиано Роналдо в остатъка от Световното първенство по
Коментари Харесай

Сантош: Роналдо със сигурност ще вземе участие в двубоя с Мароко

Ролята на Кристиано Роналдо в остатъка от Световното състезание по футбол е нещо, което би трябвало да бъде „ дефинирано “, съобщи старши треньорът на националния тим на Португалия Фернандо Сантош. 37-годишният Роналдо бе запаса при успеха над Швейцария с 6:1 на осминафиналите на Мондиал 2022. Попитан за него, Сантош разяснява: 

„ Това е нещо, което би трябвало да бъде несъмнено. Винаги съм бил в близки връзки с него. Познавам го откогато беше на 19 години. Тази връзка се развива, Роналдо и аз в никакъв случай не сме интерпретирали връзките сред треньор и футболист от човешка позиция. От моя позиция постоянно ще го считам за значим състезател, който имаме в тима. “ 

На пряк въпрос дали Кристиано Роналдо ще играе в четвъртфиналния дуел на Португалия против Мароко, Сантош отговори, че той безспорно ще бъде забъркан. „ Роналдо сигурно ще бъде включен, всички футболисти на пейката могат да бъдат употребявани. Ако не попаднат в стартовия състав, могат да играят по-късно. Важно е да забележим образеца от историята на този футболист. Той е измежду най-хубавите експерти и е капитан “, съобщи още Фернандо Сантош.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР