Ролята на Камила в двореца дълго време бе незавидна. Дори

...
Ролята на Камила в двореца дълго време бе незавидна. Дори
Коментари Харесай

Камила се изложи, такъв моден гаф кралското семейство не помни


Ролята на Камила в двореца дълго време бе нежелана. Дори когато Чарлз и тя се ожениха, членовете на кралското семейство се отнасяха доста хладно към нея. 
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 182
Британците не я харесват, тъй като тя е дамата, с която Чарлз изневери на любимката на народа - принцеса Даяна. 

Повече от година лиши на Камила да потвърди, че е почтена за обичания си и за кралското семейство. Ще успее ли обаче да затвърди това мнение, откакто Чарлз III се възкачи на трона?

За жал Камила към този момент се издъни грубо, всички сега приказват за грешката й, а забавното е какво следва. 



Първите фешън облици на кралицата не са впечатляващи и дори противоположното, отношение рецензията на обществеността и специалистите. 

За едно от последните събития, на които се наложи да участва, Камила бе избрала една черна дантелена коктейлна рокля на Fiona Clare с дължина малко под коляното. Това беше първата неточност - черният цвят и игривата дантела единствено подчертаха възрастта на кралската персона. Благородните нюанси, които Кейт Мидълтън толкоз обича, биха отивали доста повече, написа jenata.bltz.bg



Втората неточност е чорапогащникът на Камила. Черен, само че не компактен - полупрозрачен, с лек искра. Отдавна не сме виждали по този начин никого. Дворцовият етикет очевидно не планува сходни дръзки фешън решения. Може и в действителност облеклото й да се назова фешън. Такива чорапогащници се носят единствено в годините, когато Камила е била млада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР