Ролята на жената е или да бъде съпруга, или любовница.

...
Ролята на жената е или да бъде съпруга, или любовница.
Коментари Харесай

Жените от тези зодии са родени да бъдат втора цигулка в любовта

Ролята на дамата е или да бъде брачна половинка, или държанка. Тя влиза в неравностойни борби през целия си живот в името на личното си благополучие.  Има и такива, които просто са родени да бъдат втора цигулка в любовта. Те до толкоз са привлечени от непознатия мъж, че не биха се спрели пред нищо, с цел да го имат.

Скорпион
 4 зодии, които обичат да си похапват и постоянно ще имат проблеми с килограмите 4 зодии, които обичат да си похапват и постоянно ще имат проблеми с килограмите
Всеки желае да наподобява добре и да бъде харесван. Някои са основани от природата да имат страхотна фигура, други пък въобще не им се от...

Жените от тази зодия като че ли са орисани да са любовници. На тях не им приляга да се концентрират единствено върху един мъж и фамилното гнездо не е уместно занятие. Те постоянно наподобяват зашеметяващо и никой мъж не е кадърен да им устои.

Дамите в действителност същински вещици. Мъжете осъзнават, че са омагьосани, само че не могат да създадат нищо, с цел да се измъкнат. Те одобряват непринудено ориста си и просто падат в мрежите им. Докато са в техен плен, те даже могат да се поболеят. Жените просто изсмукват всичко от тях и ги изтощават до краен лимит. Те са извънредно ненаситни и желаят този мъж единствено за себе си. Представете си един паяк, който е обхванал жертвата си и я уморява. Точното по този начин наподобява скорпионът, като държанка.

Везни

Те непрекъснато се двоумят и не могат да решат кое е по-добро за тях – да бъдат съпруги или любовници. Независимо коя страна ще изберат, те ще не престават да се съмняват дали направения избор е най-правилният. Те са дами на двете крайности. Дори са венчаят и заклеват във безконечна честност, с времето ще не помнят за тази клетва. В началото може да са уверени, че да си държанка е най-долното нещо, само че с времето това се трансформира. Душата им търси непрекъснато естетика и хубост. Ако я намерят при различен – те ще отидат там.

Близнаци
 Любов с някоя от тези зодии е същински призрачен сън Любов с някоя от тези зодии е същински призрачен сън
Много хора мислят, че сред любовта и зодиите няма нищо общо, само че от време на време това не е по този начин. Някои зодии и техните представители могат да...

Тези дами не се интересуват, в коя рубрика попадат. За тях е значимо това да им носи наслаждение. Сексът, отношението на мъжа и това, че е единствено неин, са нещата, които карат дамата Близнаци да се усеща добре.

Семейният живот може да ти отегчи и по тази причина те търсят нови способи за развлечение. Те ще отидат при този мъж, който им дава това. Ако обаче мощно се влюбят в даден мъж, те могат даже да го молят да заемат мястото на законната му брачна половинка, макар че и ролята на държанка им отива.

Стрелец

Тези дами не са направени да бъдат съпруги. Те желаят да пътуват, да са свободни и да се любуват на живота. Семейството за тях е досада и бракът в действителност е окова. Единствено можете да ги задържите с постоянен секс. Ако той липса, бъдете сигурни, че тази жена ще си откри различен.

Те се управляват от пътувания и секс. За тях неразрешената любов  е нещо естествено и в случай че им доставя наслаждение, не биха се отказали от нея. Спокойният мъж не е за тази зодия. Все отново, в случай че имат подобен, то наложително ще си намерят буен ухажор, с който да задоволят половия си вкус.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР