Ролята ми на общественик ще продължи. Ще се боря на

...
Ролята ми на общественик ще продължи. Ще се боря на
Коментари Харесай

Демерджиев: Килърите на Къро са взели нещо много ценно от касата муБившият МВР министър Демерджиев: Убийците на Къро са взели нещо много важно от касата му

" Ролята ми на държавник ще продължи. Ще се боря на този терен. Докъде ще ме води това – ще забележим. Ситуацията дефинира дали публичната функционалност ще прерасне в политическа или не “ – по този начин някогашният длъжностен министър Иван Демерджиевоса дали се готви за политическа кариера.

" Нека изчакаме събитията да се развият, да пристигна съответният миг и тогава ще можем да разясняваме непосредствено “, сподели той пред bTV.

През последните дни стана ясно, че част от служебните министри стават съветници на президента Румен Радев. " Последните години подкрепям систематични контакти с президента и неговата администрация. Смятам и отсега нататък да е по този начин. Нямам предпочитание да заемам пост на този стадий “, сподели Демерджиев.

" Натрупах опит и считам да го употребявам за наличие в публичния живот. Ако се явя на избори, не знам дали ще са локални или различен тип, уповавам се хората да оценят дейностите ми, които са видели “, сподели още някогашният вътрешен министър.

Убийството на Къро

Без да дава детайлности, Демерджиев разяснява, че причинителите на закононарушението в РЮА са " направили и други дейности в къщата “, откакто убиват четири индивида.

" Когато се прицелиш в избрани места в една къща и си решил да извършиш още нещо там… Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното наличие. Не мога да приказвам допълнително елементи “, разяснява Демерджиев.

Той добави, че в касите има доста полезности, само че липсват други неща.

" Очаквам органите за следствие да дадат отговор за какво тези хора, умъртвили четири индивида, са си разрешили да извършат и други дейности “, сподели той.

Парите в Министерство на вътрешните работи

Заплатите в системата на Министерство на вътрешните работи ще бъдат първото огромно предизвикателство пред новия вътрешен министър, счита Демерджиев.

" Моите наблюдения са, че автоматизирано се повтарят едни бюджети. Няма по какъв начин хората да са стимулирани “, сподели той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР