Ролите в семейството се разпределят не по пол, а по

...
Ролите в семейството се разпределят не по пол, а по
Коментари Харесай

Jenite.bg подкаст: Какво НЕ разбират мъжете за жените

" Ролите в фамилията се разпределят не по пол, а по това кой в какво е мощен. Моят другар пуска прахосмукачка, аз шетам праха. Както бих желала и той да се грижи за децата, и аз да нося самун на масата. Няма строго опрeделени функции ", споделя Габриела Гочева в подкаста на Jenite.bg.

Все отново Габриела добавя, че във връзката си тя е по-емоционално, до момента в който сътрудникът е по-рационален, а и постоянно разчита на него, когато става въпрос за мъжка мощ.

" Все отново би трябвало някой да отвори виното ", смее се нашата лъчезарна водеща Алекс.

В новия епизод на нашия подкаст обсъдихме " Какво не схващат мъжете за дамите ", а наши гостенки бяха София Скакалова и Габриела Гочева, познати от обществените мрежи. Темата за любовните взаимоотношения е необятна, само че въпреки всичко с три дами в студиото... и още две зад кадър, нещата започнаха да се обясняват.

" Всичко е толкоз обикновено - хората са толкоз разнообразни. Ние сме като части пъзел и би трябвало да си паснем един различен. Една жена може да мечтае да е стопанка, след което да пристигна един мъж и да я подтикне да стартира да работи. Тогава би трябвало нещата да се съчетаят, тъй че на двамата души да им е добре ", счита София.

Преди да пристигна при нас Габриела попита своите почитатели в Instagram какво е това нещо, което мъжете не схващат за дамите.

Нека забележим и някои от положителните попадения:

" Нерешителността на една жена "

" Рязката промяна на настроенията "

" Да се страхуваш да излезеш късно вечер сама, да се страхуваш от обществото "

Останалите оферти можете да гледате във видеото по-долу.

Обсъждайки нещата, които мъжете не схващат за нас, стигнахме и до онази група от господа, които постоянно генерализират в изявленията си за дамите.

" Казват, че дамите са глупави, че не могат да карат, само че когато ние генерализираме, това се приема за неправилно ", изяснява Габриела.

Каква е ролята на дамата? Какво значи " обичаен мъж "? Кой би трябвало да може да готви? Няма да издадем и дума повече! Гледайте новото и видео тук:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР