Rolex Paris Masters, втори кръгАндрей Рубльов – Джон Иснър 6-2

...
Rolex Paris Masters, втори кръгАндрей Рубльов – Джон Иснър 6-2
Коментари Харесай

Рубльов се приближи до Торино с осминафинал в Париж


Rolex Paris Masters, втори кръг
Андрей Рубльов – Джон Иснър 6-2 6-3


Андрей Рубльов преодоля с лекост Джон Иснър и се трансформира в първия осминафиналист на Мастърса в Париж. Руснакът се нуждаеше от малко повече от час, с цел да завоюва с 6-2 6-3.

Най-впечатляващо бе, че Андрей съумя да завоюва половината от точките на сервис на рекордьора по асове в Тура. Дори и да вкара 79% от първите си сервиси и да означи 11 директни точки от начален удар, американецът не съумя да се опълчи на противника си.

Победата е значима за Рубльов, който към момента се бори за място на Финалите на ATP в Торино. С днешния резултат се доближава до гарантиране на своето присъединяване в последния шампионат за сезона. Единственият вид пред Хуркач и Фриц да го изпреварят остава спечелването на Мастърса във Франция.

Любопитното е, че Хуркач ще би трябвало да премине точно през мач с руснака, с цел да реализира задачата си. Той към момента не е изиграл и първата си среща, само че при триумф над Адриан Манарино, а по-късно и над Вавринка или Руне, Рубльов го чака на осминафиналите.

До втори кръг стигна Алекс де Минор, който отстрани Себастиан Корда с 6-4 4-6 6-4. Там той ще се изправи против четвъртия в схемата Даниил Медведев.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР