Ролевите секс игри са чудесен начин да „подправите“ и разнообразите

...
Ролевите секс игри са чудесен начин да „подправите“ и разнообразите
Коментари Харесай

5 съвета за ролеви секс игри

Ролевите секс игри са превъзходен метод да „ подправите “ и разнообразите половия си живот. Използвайте своето въображение и се осмелете да изживеете фантазиите си. Преобразяването ще накара вас и вашия сътрудник да се почувствате разчувствани и възбудени по един по-различен метод. Новото постоянно внася прохлада в половия живот, написа rozali.com.

Някои хора се тормозят да пробват ролеви секс игри, тъй като самата концепция ги смущава и считат, че ще се усещат неуместно, преструвайки се на някой различен. Когато във връзката има задоволително доверие обаче, ролевите секс игри единствено могат да създадат сексът по-интересен и трогателен. За да бъдете изцяло спокойни във връзка с ролевите секс игри, идващите препоръки ще ви оказват помощ да маневрирате по-успешно в тази към момента неразучена от вас зона:
Обсъдете с колегата си своите стремежи
Един от основните моменти за в действителност добра ролева секс игра е предварителното ѝ обмисляне. Когато вършиме сходно нещо за първи път, не изненадвайте своята половинка. Обсъдете с него какви са вашите стремежи и за какво сте решили да опитате нещо ново. Ако и на двамата ви допадне концепцията, както и последващото ѝ осъществяване, ще имате опция да го изненадате някой от идващите пъти.

Помислете за фантазиите си
Какво по-хубаво от това да сбъднете някоя своя фикция? Помислете върху фантазиите си, кои от тях биха били подобаващи и по-лесно изпълними в изискванията, с които разполагате.
Започнете с ролева секс игра, близка до действителността
Ако желаете да избегнете напрежението или най-малко да сведете до най-малко терзанието от първата ролева секс игра, започнете с нещо, което е по-близо до действителността. Например – може да бъдете просто двама непознати, които се срещат за пръв път. Тази ролева секс игра не изисква специфични местоположения или костюми, тъй че е по-лесна за осъществяване. И въпреки всичко този сюжет за „ ние сме изцяло непознати “ е задоволително трогателен и секси.
Пуснете се по течението и бъдете адаптивни
Ако сюжетът, който сте възнамерявали, не е ефикасен, импровизирайте и променете нещата. Освен това не приемайте нищо, което се случва по време на ролевата секс игра за прекомерно съществено. Все отново това е игра. От друга страна, в случай че всичко върви по проект, просто се пуснете по течението и се наслаждавайте на този забавен миг със своята половинка.
Очаквайте да се разсмеете в някакъв миг
Не приемайте за неприятен знак или неуспех смехът по време на ролевата игра. Всъщност той е изцяло естествена реакция, която единствено може да ускори интимността сред вас двамата. Обикновено при ролевите секс игри смехът се появява първоначално и е индикация за терзание и раздразнителност. След като обаче възбудата се повиши, смехът сигурно ще изчезне.

Запомнете – колкото повече ролеви секс игри вършиме с вашия сътрудник, толкоз по-лесно и естествено ще става.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР