Ролан Гарос, трети кръгАлександър Зверев – Брендън Накашима 7-6(2) 6-3

...
Ролан Гарос, трети кръгАлександър Зверев – Брендън Накашима 7-6(2) 6-3
Коментари Харесай

Зверев ще срещне неочакван съперник на осминафиналите


Ролан Гарос, трети кръг
Александър Зверев – Брендън Накашима 7-6(2) 6-3 7-6(5)

Александър Зверев този път избегна драмата, през която трябваше да премине в предходния кръг на Ролан Гарос, само че още веднъж му се наложи да прекара три часа на корта, преди да се класира за осминафиналите.

Саша отстрани Брендън Накашима със 7-6(2) 6-3 7-6(5) в стабилен мач, в който не блестеше, само че свърши задоволително добре работата си.

Световният №3 играеше с въодушевление и допускаше доста малко неточности, до момента в който противникът му сподели самоуверен тенис, само че потребността да рискува постоянно довеждаше и до грешки.

В третата част американецът водеше на два пъти с минибрейк, само че не съумя да резервира задатъка си.

В идващия стадий на конкуренцията от Големия шлем Зверев ще се изправи против неочакан противник – Бернабе Сапата Миралеш.

25-годишният испанец се любува на най-хубавите седмици в кариерата си, като мина през трима американци, с цел да си подсигурява дебют в топ 100.

Световният №131 победи през днешния ден Джон Иснър с 6-3 3-6 6-4 6-7(5) 6-3. 37-годишният Иснър трансформира мача в шоу, като постоянно споделяше с публиката, забавляваше се и отпразнува по паметен метод избавените два мачбола на сервис на Миралеш в четвъртия сет (спаси общо 5).

Когато въпреки всичко съумя да затвори мача, квалификантът не сдържа страстите си и се разплака от благополучие на корта.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР