Ролан Гарос, който ще се проведе между 30-и май и

...
Ролан Гарос, който ще се проведе между 30-и май и
Коментари Харесай

Ролан Гарос ще се гледа от зрители по трибуните

Ролан Гарос, който ще се организира сред 30-и май и 13-и юни, ще приема фенове последователно на кортовете в Париж. До 8-и юни дневно ще има най-много 5388 фена, а по-късно до 13 146 индивида по трибуните. За задачата почитателите ще би трябвало да имат здравен документ, който ще включва и антивирусен тест за COVID-19. Другият вид е документ за преболедуване на заболяването, оповестиха уредниците в сряда.

През това издание ще има и нощни мачове, като комендантският час ще се удължи от 19:00 ч. до 23:00 ч. Генералният шеф на шампионата Амели Удеа-Кастера изясни, че ще се желаят резултати от PCR или антигенен тест, които да са направени през последните 48 часа преди събитието. Сертификат за имунизация против Коронавирус или подобен за съществуване на антитела.

Турнирът от Големия шлем, извоюван 13 пъти от Рафа Надал, има позволение от локалното държавно управление да одобри последователно аудитория, първо 15% от общия потенциал, а по-късно 35% след деескалацията на COVID-19 в страната.

Територията на комплекса се простира на над 12 хектара и има 16 корта, като няколко от тях са с трибуни за фенове. Големите са Филип-Шатрие и Сузан-Ленгле. В първата фаза ще има мачове при „ закрити врата” заради полицейския час, който ще остане в действие до 9-и юни, след който ще се удължи до 23:00 часа.

По този метод шампионатът ще се възползва от нощните мачове, спазвайки зрителските ограничавания.

Все отново Удеа-Кастера призна, че ползата към билетите не е толкоз сериозен към този миг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР