Роксан Палет, някога известна с ролята си на Джо Стайлс

...
Роксан Палет, някога известна с ролята си на Джо Стайлс
Коментари Харесай

Къде е Роксана Палет сега шест години след скандала с „удара“ на знаменитостите от Биг Брадър

Роксан Палет, в миналото известна с ролята си на Джо Стайлс в „ Емердейл “, имаше сполучлива кариера и даже завоюва няколко номинации за награди, преди да стъпи в Големия Братска къща.

Всичко това обаче се срина след скандал по време на престоя й в Big Brother на звездите през 2018 година, като кариерата на някогашната сапунена звезда остана на пух и прахуляк, откакто тя лъжливо упрекна съквартиранта си Райън Томас, че я е блъснал с пестник по време на техния време в шоуто, излъчено по Канал 5.

Роксан отхвърли да спи в една стая с него в нощта, в която упрекна звездата от Coronation Street Райън, като сподели на другите, че се опасява, че той може да я нарани. Но охранителните фрагменти потвърдиха противоположното, че нямаше нахлуване и беше ясно, че Роксан изопачава истината и клюки Райън.

Зрителите на Big Brother се обърнаха против Роксан, само че Райън не знаеше по какъв начин го възприема обществото по време на тестването, когато някогашната сапунка беше откъсната от външния свят. Той постоянно беше виждан да пл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР