„Роки“ е може би най-известната спортна поредица в историята на

...
„Роки“ е може би най-известната спортна поредица в историята на
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун: Долф Лундгрен ме прати болница при снимките на „Роки IV“

„ Роки “ е може би най-известната спортна поредност в историята на киното, а повода е, че с изключение на артисти звездите са и отлични спортисти. Но през 1985 година спортната завист надвива над актьорската игра, тъй като при фотосите на „ Роки IV “ Долф Лундгрен изпраща Силвестър Сталоун в болница.

„ Първото нещо, което снимахме, беше моята поява, след това неговата, а по-късно представянето ни, а тогава се контузих в бойната сцена, с цел да ме откарат в интензивното в Калифорния от Канада “, споделя Сталоун в YouTube подкаста си, представен от People.

Историята от дълго време се разнасяше като мит в Холивуд, само че в този момент получи удостоверение от устата на пострадалия.

Лундгрен по това време е в пика на своята физическа форма. Той има черен колан 4 дан по куокошин карате и таман е оставил зад тила си кариерата на бодигард.

„ Е, той ме разруши. Тогава не го усещах, само че вечерта сърцето ми стартира да оттича. Вдигнах кръвното до 260 и си отивах към ангелите. След това се осъзнах в незабавното. Бях в незабавното поделение, обкръжен от сестри, а ме очакваше да се завърна и да довършим багра “, сподели още 75-годишният „ Слай “.

„ Роки IV “ може и да не доближава до висините на първия филм, само че си остава една от емблемите на спортното кино, с помощта на страхотната физика, която демонстрираха Силвестър Сталоун в ролята на Роки Балбоа и Долф Лундгрен като Иван Драго.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР