Рокфелер е най-известното семейство милиардери, основано от бизнесмена Уилям Рокфелер-старши.

...
Рокфелер е най-известното семейство милиардери, основано от бизнесмена Уилям Рокфелер-старши.
Коментари Харесай

Те направиха хиляди жени безплодни и проведоха експерименти с хора: Ужасните тайни на Рокфелер, най-влиятелното семейство в света

Рокфелер е най-известното семейство милиардери, учредено от предприемача Уилям Рокфелер-старши. Той е имал шест деца от първия си брак, едно от които – Джон, който покорява целия свят.

До ден сегашен никой не е съумял да пресметна точния размер на положението на клана Рокфелер, само че едно е несъмнено – Джон става първият доларов милиардер в света.

Още на седемгодишна възраст Уилям отглежда пуйки във фермата за продажба, копае картофи за пари и записва всички доходи в сметната си книга. В средата на 19 век Рокфелер, дружно с сътрудник, се заемат с добива и рафинирането на нефт, основавайки Standard Oil Corporation. Няколко години по-късно 95% от производството на нефт в Америка е в ръцете на магната.

Фамилното име на Рокфелер обаче не се свързва единствено с благосъстоянието. Семейството има 200 правнука и седем генерации наследници. Мнозина приказват за тяхната лакомия и свирепост. Династията деликатно крие какво се случва в клана им, само че ние знаем някои секрети, написа Wday.ru.

Лъжец и шарлатанин

Всъщност създателят на авторитетното семейство – Уилям Рокфелер, почнал да натрупа благосъстоянието си посредством измамничество. През годините на своята младост той работел като дървосекач, само че активността му не носела доста облага. Това го принудило да предприеме други, надалеч по-различни и незаконни, ограничения. Започнал да се преструва на доктор, без да разполага с никакви документи, доказващи специалността и знанията му. Продавал вълшебен балсам, който сякаш удължава живота. С тайнствената течност Рокфелер обещавал на хората безконечна младост и по този начин всеки желал да си набави от нея. Истината, несъмнено, е една – еликсирът нито вредял на здравето, само че и по никакъв метод не удължавал живота.

Шарлатанинът употребявал и различен трик: на препълнени места се появявал с табела с надпис „ Извинете, глухоням съм “, подслушвал хора, които клюкарствали между тях, и по-късно ги изнудвал с тях. За мълчанието им Уилям желал пари.

Докато се преструвал на глухоням, той посещавал богати празненства. Така Рокфелер-старши се срещнал с бъдещата си брачна половинка – Елиза Дейвидсън, със зестра от 500 $. Младата жена не схванала незабавно за лъжата на брачна половинка си, само че известно време след запознанството им, той ѝ разкрил тайната си. Въпреки това грозната истина не разрушила брака им и Елиза родила на Рокфелер шест деца.

Уилям имал и още две деца, само че този път противозаконни, от любовницата си на име Нанси. Той бил бясно влюбен и в прислужницата си Ан, само че Рокфелер убедил да влезе в леглото му под прицел.

Бащата на най-великия клан траял да се занимава с измами. Той изчезвал с месеци и никой не знаел къде е, след което се прибирал вкъщи в първокласни костюми и с диаманти. По-късно Рокфелер се скрил от света поради задължения, сменил семейството си и сключил брак с жена на име Маргарет, макар че не бил разведен с първата си брачна половинка. Така измамникът, наред с всичко останало, бил упрекнат и в полигамия.

— Shiloh (@judah_ariella)
Унищожи всички и завладей света

Не един или двама са уверени, че Рокфелер са най-голямото зло, което се е случвало в миналото на човечеството. Именно това семейство отпуснало 11 милиарда $ от личната си банка на Адолф Хитлер, с цел да сътвори той така наречен „ по-добър свят “. Те желали да се отърват от маса хора, с цел да си присвоят земите и парцелите им. Семейството поверявало на фюрера цялата мръсна работа.

Но даже и провалянето на Хитлер не ги тормозило. Те избягали от нацистка Германия на остров Пуерто Рико. Там те подхванали активност, от която могат да ви се изправят косите.

С цел да наложат надзор над раждаемостта, Рокфелерови скрито почнали да стерилизират дами, обяснявайки жестоките процедури като предварителна защита от заболяванията.

По време на Втората международна война фамилията спечелило стотици хиляди долари за опитите, провеждани върху евреи и роми.

От злодеи до добродетели

Рокфелерови били упрекнати във всички грехове на човечеството. През април 1914 година се организира клането в Лъдлоу, което води до гибелта на 19 миньори. Десетки дами и деца били задушени от огъня. Тогава служащи стачкували против въглищните компании на щата Колорадо, измежду които била и корпорацията Рокфелер – най-мразеният от хората по това време богат клан в света.

Репутацията на фамилията била унищожена. Това принудило Рокфелер да се заеме с ПР. Той се обърнл за помощ към основателката на ПР-а Айви Лий, която предиздвикала целия свят в случай че не да обича, то да почита магнатите.

Продължаване на задачата за заличаване на човечеството

Дейвид Рокфелер, внук на най-великия милиардер Джон Рокфелер, траял делото на своите предшественици за заличаване на популацията. Например през 1972 година Дейвид става вложител в план за създаване на ваксина против тетанус.

По-късно учените организират изследвания и откриват, че лекарството увеличавало риска от импровизиран аборт. 20 години по-късно Рокфелер приказва на конференция на Организация на обединените нации с изказване, че повишаването на популацията заплашва изгубването на нашата планета. Той приканвал всички страни да се обединят и да се оправят с контрола над раждаемостта.

— Shiloh (@judah_ariella)

Билдерберг клуб - или международно държавно управление

Мит или действителност – никой не знае, само че основаването на международно държавно управление е дело на братята Нелсън и Дейвид, правнуци на петролния магнат, създател на корпорацията и първи милиардер в Съединени американски щати - Джон Д. Рокфелер. През 1954 година те основават скрито общество на американски милиардери и авторитетни политици. Първата намира се провела в Холандия в хотел Билдерберг. По-късно елитът там станал прочут като клуб Билдерберг. Основната цел по това време била основаването на голяма европейска страна, която да бъде подчинена на управляващите на Съединени американски щати.

Заседанията се провеждали при цялостна загадка - нищо не могло да бъде записвано посредством никакви устройства, още по-малко решенията, които не трябвало да бъдат оповестявани по никакъв наччин. Между другото, участието на клуба включвало и публицисти, които безропотно мълчали, да вземем за пример чиновници на The New York Times и Financial Times. През 1993 година Дейвид Рокфелер благодарил на редакторите на огромни изявления за сигурността на всички полемики.

Мистерията на закрития клуб привличала сътрудници и публицисти, които посредством следствия съумяват да издадат книги и да разкриват избрани действия на елита. Така се появила теорията, че Билдербергерите са „ международно държавно управление в сянка “, чиято цел е да унищожи идентичността на нациите и да сътвори единна всемогъща страна, в която се управляват раждаемостта, политиката, стопанската система, образованието и безконечната война.

Според слуховете членовете на тайната организация вземат финансови, политически, обществени и военни решения по целия свят. Именно те избират президентите и министър-председателите на Съединените щати и Англия.

Целта е да се изчака до 100

Кланът е бил захласнат от концепцията да живее до 100 години, само че никой, като се изключи към този момент починалия Дейвид Рокфелер (12 юни 1915 година - 20 март 2017 г.), по този начин и не съумява да доближи до мечтаното число. Тази концепция също не напускала милиардера и той решил да влага пари освен в бизнеса, само че и в здравето си.

На 61 години Дейвид прави първата си сърдечна трансплантация, по-късно претърпява автомобилна злополука и с цел да избави живота си, се съгласява на втора такава интервенция. Новото тяло отхвърля да работи след случая и Рокфелер "поставя " друго. Това се случва седем пъти, с осмото сърце той почива на 101-годишна възраст. Лекарите настояват, че магнатът е имал две трансплантации на бъбрек. Разбира се, сходни процедури костват милиони долари, само че за Рокфелер парите не били проблем.



Дейвид Рокфелер, Снимка: Getty

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР