Рокаджиите от Intelligent Music Project ще представят страната ни на

...
Рокаджиите от Intelligent Music Project ще представят страната ни на
Коментари Харесай

Рокаджии ще представят България на Евровизия 2022

Рокаджиите от Intelligent Music Project ще показват страната ни на " Евровизия 2022 ". Начело на групата ще е сегашният вокалист на именитата " Рейнбоу " - чилийският артист Рони Ромеро, който дойде в София особено за анонсирането на новината. На сцената в Торино, Италия, през май следващата година ще се качи и Стоян Янкулов-Стунджи, за който това ще е трето присъединяване на влиятелния песенен конкурс. Наричат барабаниста, който в действителност свири ужасно на пиано, амулет на групата. Шесторката, която ще покорява музикалната олимпиада, допълват още китаристът Бисер Иванов, изпълнителят Славин Славчев, на бас китарата ще е Димитър Сираков, а Самуел Ефтимов и Иво Стефанов - на клавишни.

България ще бъде показана с динамичното фестивално рок парче Intention ( " Намерение " ). Музиката и текстът са дело на доктор Милен Врабевски, който основава Intelligent Music Project преди повече от 10 години. Известният патриот разкри, че песента слага въпроса за персоналната вътрешна битка на всеки от нас с остарелите модели на религия и държание, които ни дърпат обратно. Композицията ще е дефинитивно подготвена напълно скоро и ще бъде публично показана при започване на идващия месец в ефира на Българска национална телевизия 1.

Групата ще промотира " Намерение " и на национално турне: в Благоевград - на 7 декември, Плевен - 9 декември, Велико Търново - 13 декември, Русе - 15 декември и Стара Загора - 17 декември.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР