Рокаджии има всякакви, но тези кои идват тук са интелигентни

...
Рокаджии има всякакви, но тези кои идват тук са интелигентни
Коментари Харесай

Алиса Пеева, барман: Има публика за рок и блус

Рокаджии има всевъзможни, само че тези кои идват тук са интелигентни и дръзвам да кажа, че сме от една кръвна група. Това сподели в предаването " Приказките от през днешния ден " на Радио " Фокус " барманът Алиса Пеева. Тя обича работата си и споделя, че й се е налагало да вика защита едвам четири пъти за година в столичния блус бар, където работи.

В Delta Blues Bar постоянно се вършат концерти и аудитория не липсва.

" Почти всяка вечер имаме жива музика. По-известните групи са в петък и в събота. Има аудитория. Понякога се чудим по какъв начин да наредим масите, с цел да се съберат повече хора ", обясни тя.

Най-често поръчваните питиета в столичното заведение са уиски и бира. Клиентите са разнообразни.

" Има всевъзможни. Самотни хора рядко идват. А и тези, които си нямат сътрудник в живота не наподобяват сами. Имат си работа, кариера, другари. Със несъмнено всеки желае да има някой подобаващ до себе си ", сподели още тя.

По думите ѝ работата на бармана, с изключение на да налива напитки, е и да изслушва хората и от време на време да дава съвет.

" Това е сантименталната част. Когато има хубава компания оставам до късно, само че в случай че не – виждам да затворя по-рано ", изясни Алиса, която се нагледала на всевъзможни типажи и истории. 

Всеки е чудак, само че е добре да си заобиколен от свои, заключи тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР