Рокада в кандидат-премиерската кандидатура в последните минути преди ИТН да

...
Рокада в кандидат-премиерската кандидатура в последните минути преди ИТН да
Коментари Харесай

Кой е новият кандидат за премиер на ИТН

Рокада в кандидат-премиерската кандидатура в последните минути преди Има Такъв Народ да влязат в Президентството за връчване на мандата. Пламен Николов изненадващо размени спрягания от дни за предстоящ министър-председател Петър Илиев.

" За мен е чест и отговорност, ще направя всичко допустимо ", съобщи сбито Николов.

Пламен Николов е роден на 29 юли 1977 година в Горна Оряховица. Доктор по философия на правото с 15-годишен управнически опит в бизнеса и мениджмънта.

Предприемачът дава отговор за цялостното бизнес показване на компания в 67 интернационалните пазара със 600+ търговски B2B колегата. Осигурява постигането на всички планувани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с комерсиалния оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг активността.

Работил е с огромни клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

Плавен Николов е приключил Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Австрия, както и СУ " Св. Климент Охридски ", където става Доктор по философия на правото, политиката и стопанската система.

Владее британски, немски и съветски езици.



Очаквайте детайлности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР