Рок звездите на българския пазар за дялово инвестиране излизат на

...
Рок звездите на българския пазар за дялово инвестиране излизат на
Коментари Харесай

Forbes събира най-големите инвестиционни фондове в България на предприемачески форум

Рок звездите на българския пазар за дялово вложение излизат на една сцена на 30 ноември. Представители на най-големите капиталови фондове в страната ще опишат за факторите, които трансформират една компания в " еднорог " (с оценка от най-малко 1 милиарда долара).

Това ще се случи по време на Forbes DNA of Success - полудневен конгрес и гала по награждаване на най-хубавите бизнесмени в България.

По време на форумната част вложителите ще опишат кои са основните фактори, които трансформират стартъпите в компании с милиардна оценка. Това са и фирмите, които притеглят рекордни суми под формата на дялов капитал и постоянно се трансформират в интернационален триумф.

Въпросът е може ли (и кога) да има такива компании и в България?

Сред вложителите, които ще се качат на сцената, са:
Росен Иванов, ръководещ сътрудник, Blackpeak Capital Васил Терзиев, ръководещ сътрудник, Eleven Ventures Елина Халачева, ръководещ сътрудник, BrightCap Ventures Любен Белов, ръководещ сътрудник, LAUNCHub
Forbes споделя философията, че свободното предприемачество е в основата на просперитета. Предприемачите са тези, които оспорват статуквото, основават нововъведения и натрупат скъпо познание по пътя към триумфа.

Събитието Forbes DNA of Success е най-новата платформа на Forbes в България за шерване на познания, опит и хрумвания измежду бизнесмени и вложители, която има упоритостта да въодушевява и да мултиплицира триумфа.

Билети може.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР