Рок звездата Рони Ромеро ще извиси глас на сцената в

...
Рок звездата Рони Ромеро ще извиси глас на сцената в
Коментари Харесай

Вокалистът на Rainbow забива в Монтана на фестивал срещу насилието сред децата

Рок звездата Рони Ромеро ще извиси глас на сцената в Монтана. Първото посещение на вокалиста на „ Рейнбоу " в България и единственият му концерт в тази част на Европа до края на 2018 ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала „ Изкуството е... " в петък.
Фестивалът в регионалния град в Северозапада има и обществен акцент - тазгодишното му издание е обвързвано с казуса с насилието измежду децата и експанзията в учебно заведение. В рамките на рекламната акция на събитието се показват изявленията по тематиката с български и международни актьори, измежду които Рони Ромеро, Йоана Буковска, Джони Джоели, Александър Атанасов и други.
„ Изкуството би трябвало да участва в живота на всяко дете, тъй като то учи децата да мечтаят, да бъдат на първо място положителни хора и да опознаят същността на живота! Всяко дете се нуждае от любов и поддръжка, с цел да е щастливо! Щастливо ли е, то няма да бъде нападателно ", обявиха уредниците.
На сцената Рони Ромеро ще бъде в компанията на ERIDAN, a за пръв път на фестивала ще забият и The А.Х.Е. Project — една от най-успешните симфоник метъл банди в България, която ще показа композиции от идния си нов албум. Подгряващи групи ще бъдат юношески рок банди от района.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР