Рок звездата Деян Каменов, познат на феновете като Дидо от

...
Рок звездата Деян Каменов, познат на феновете като Дидо от
Коментари Харесай

Дидо е първият известен участник във Фермата 4

Рок звездата Деян Каменов, прочут на почитателите като Дидо от Д2, е първият прочут участник в четвърти сезон на мега продукцията на bTV – Фермата. Музикантът избра да се включи в идния сезон на най-позитивното риалити у нас, който тази година е под мотото Съединение, където дружно с други известни и редови участници ще се бори за огромната премия от 100 000 лв..

Той е и първата известна персона, която продуцентите и водещите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриват. „ Дидо не е типичната рок звезда. Той спортува, върви по планините, живее здравословно, човек, който се пробва да живее в естетика с природата – все тематики, които засягаме във Фермата “, показа Андрей за присъединяване му.

От 13 години Дидо е фронтмен на Д2 – една от най-успешните и обичани български рок групи, която е излизала на една сцена със международни звезди като Bon Jovi, Guns N’ Roses и Aerosmith.

34-годишният музикант разяснява пред bTV, че Фермата е предизвикателство, което от дълго време е чакал, едно връщане към детство и природата, която обожава. "Фермата е предаване, което постоянно ми е харесвало и съм го считал за свястно “, описа първият прочут участник в четвърти сезон на Фермата.

Дидо призна, че на влизане в шоуто ще вземе със себе си единствено една празна чаша. „ Искам да се усещам в непозната среда, в непозната конюнктура, с непознати провокации, и да абсорбирам, да се науча на нещо ново - да виждам на живота от друг ъгъл. Природа и конкуренция. Какво по-хубаво от това? Влизам, с цел да повеждам борба и да я печеля “, добави фронтменът на Д2.

Макар че е роден в София, Дидо има сериозен опит с живота на село, защото всяка ученическа почивка е прекарвал при баба си и дядо си. Те са хората, които са го научили на тънкостите в селската работа. И до ден сегашен, във всеки един свободен миг, той не не помни да ги посещава и да им оказва помощ.

Цени и се възхищава на всичко българско и има вяра, че има причина да е роден тъкмо тук: „ И просто всякога като се кача в планината, или си отида при баба и дядо разбирам, че има причина да сме родени тук. “

Новият сезон на най-успешното и градивно риалити в ТВ ефира започва през септември с извънредно мощни участници, които не могат да бъдат видени в нито едно друго риалити, и значима за обществото ни идея – обединяването на българите от всички краища на света.

„ В рамките на Фермата 4 ще се опитаме да създадем един опит, с цел да забележим, какво би се случило, в случай че всички българи се върнат и заживеят под един покрив “, показа пред bTV Андрей Aрнаудов.

Продуцентът на предаването разкри още, че в този сезон ще има повече надпревари и дуели, както и че участниците са 20, само че действително прага на Фермата ще прекрачат 21 индивида, измежду които и една звезда от международна големина със специфичен статут.

Кои са останалте известни лица с изключение на Деян Каменов, които ще влязат в новия сезон на най-позитивното риалити у нас, ще излиза наяве всяка седмица до старта на Фермата през септември по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР