Рок ветеранът Джери Лий Люис, който е на 85 години,

...
Рок ветеранът Джери Лий Люис, който е на 85 години,
Коментари Харесай

Джери Лий Люис поднови брачните си обети със 7-та си съпруга

Рок ветеранът Джери Лий Люис, който е на 85 години, възобнови брачните си клетви със седмата си брачна половинка Джудит в деня на деветата им годишнина, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Преподобният Дони Суагарт, който е братовчед на Луис, е водел церемонията в ранчото на музиканта в Несбит, Мисисипи. Двойката се е държала за ръце.

" Убиец, можеш да целунеш булката ", споделя най-после Суагарт, употребявайки прякора на Джери.

На празненството са участвали към 100 посетители, които е трябвало авансово да си създадат тест за COVID-19.

Джери Лий Люис и брачната половинка му преди седмици се имунизираха против ковид. Те живеят изолирани от месеци. Музикантът, който нормално провежда празненство за рождения си ден на 28 септември, не отпразнува 85-ата си годишнина предходната година.

Люис провокира възторг през 50-те години на предишния век с поредност от шлагери, най-известен от които е " Great Balls of Fire ". Той подписва първия си брак още 16-годишен с Доръти Бартън. Третият му брак с братовчедка му Майра Гейл Браун провокира скандал, тъй като тя е едвам на 13 години.

Той е един от първите реализатори, въведени в Залата на славата на рокендрола през 1986 година През февруари 2019 година той претърпява лек инсулт, само че след по-малко от година записва албум с госпъли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР