Рок легендите от Whitesnake, Twisted Sister и Rainbow пожелаха успех

...
Рок легендите от Whitesnake, Twisted Sister и Rainbow пожелаха успех
Коментари Харесай

Рок легенди пожелаха успех на България на Евровизия

Рок легендите от Whitesnake, Twisted Sister и Rainbow пожелаха триумф на българските представители на " Евровизия " - Intelligent Music Project. Това оповестяват от екипа на родната групировка, която ще извършва парчето " Intentions " на огромната сцена в Торино, предвождана от сегашния вокалист на Rainbow и " Michael Schenker Group " - Рони Ромеро, дружно със Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Иво Стефанов и Димитър Сираков.

Дий Снайдер от Twisted Sister, Джоел Хокстра от Whitesnake, Тони Мартин от Black Sabbath, Греъм Бонет от Rainbow, Джон Пейн от ASIA, Фил Кембъл от Motorhead и Саймън Филипс от ТОТО са дребна част от рок величията, подкрепили нашите пратеници на песенния конкурс.

" Здравей, по какъв начин си, България! ", стартира видеообръщението на вокалиста на Uriah Heep - Бърни Шоу, a незабавно след него Мик Бокс от именитата група си напомня за многочислените участия на бандата в България, както и за фестивaла " July Morning ", кръстен на едноименната ария на Uriah Heep. Барабанистът на групата Ръсел Гилбрук също пожела поздрави на България и на Intelligent Music Project.

Членовете на още една именита тайфа изпратиха своите пожелания за шанс до нашата групировка - Карл Сентанс, Пийт Агню, Лий Агню и Джими Мърисън от Nazareth.



" Обичам " Евровизия " и останах очарован, когато разбрах, че тази година България ще бъде показана от Intelligent Music Project и тяхната ария Intention. Това е страхотна ария, изпълнена от доста надарени актьори ", споделя във видеото барабанистът на групата.

С апели " Напред, България! " и " Подкрепете България " се включиха още китаристът Аксел Руди Пел, барабанистът на Род Стюарт - Кармайн Апис, Ерик Блум от Blue Oyster Cult, Тод Сукърман от Styx, Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath), Роджър Ърл (Foghat), DORO, Джеф Скот Сото (Yngwie Malmsteen, Journey), китаристът Gus G от групата на Ози Озбърн, барабанистът Майк Терана (Yngwie Malmsteen, Journey), Тим Пиърс (записвал песни с Майкъл Джексън, Bon Jovi и др.) и клавиристът Тони Кери (Rainbow), предава Българска телеграфна агенция.



" През годините сме имали щастието да работим с невероятни музиканти от международна големина. Всички те се оказаха и страхотни персони, с които и до през днешния ден сме другари. Не се съмнявахме, че те ще ни поддържат за " Евровизия ". Но не чакахме, че те ще отприщят такава мощна вълна от поздравления и положителни пожелания от именити имена и групи в рок музиката. Най-ценното е, че всеки един от тях загатва освен нас, само че и България. Това е задачата на всички структури на доктор Милен Врабевски, част от които е и Intelligent Music Project - да работим на ползу роду, да вършим по този начин, че името на страната ни да се загатва с положително по света, да покажем, че в България може да се основава артикул на международно равнище ", споделят от екипа на групата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР