Рок легендата Мик Джагър пусна нова самостоятелна песен, озаглавена "England

...
Рок легендата Мик Джагър пусна нова самостоятелна песен, озаглавена "England
Коментари Харесай

Защо Мик Джагър посвети песен на Брекзит?

Рок легендата Мик Джагър пусна нова независима ария, озаглавена "England Lost ", която е отдадена на настроенията във Англия след гласуването на Brexit. Официалната премиера на парчето, в което присъединяване взима и рапърът Skepta, беше в четвъртък.

Коментирайки заглавието на песента, легендата от " Ролинг стоунс " съобщи, че тя е "за чувството, че сме в сложен миг от нашата история ", сподели в изявление изпълнителят.

"Става въпрос за неизвестността, за това къде си и възприятието за неустановеност. Така се усещах, когато писах песента”, добави вокалистът на "Ролинг стоунс ".

"Отидох да намеря Англия, само че Англия е изгубена ", пее Джагър.



Референдумът за излизането на Англия от Европейски Съюз предходната година поляризира английското общество. В изявление за "Скай нюз " през април 2016 година, месец преди вота, Джагър съобщи, че съгласно него Brexit няма да докара до някаква забележителна разлика.

"Смятам, че в кратковременен проект ще бъде пагубно. В дълготраен проект, да кажем за интервал от 20 години, може да се окаже от изгода ", сподели тогава той.

В четвъртък Джагър пусна и втора солова ария, наречена "Gotta Get a Grip ", която по думите му е въодушевена от Съединени американски щати и може да се преглежда като коментар за американския президент Доналд Тръмп.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР