Рок иконите FOREIGNER ще разтърсят публиката в Арена Армеец с

...
Рок иконите FOREIGNER ще разтърсят публиката в Арена Армеец с
Коментари Харесай

40 години на върха: Рок легентите FOREIGNER с юбилеен концерт на 9 май в Арена Армеец

Рок иконите FOREIGNER ще раздрусат публиката в Арена Армеец с епично шоу в Деня на Европа – 9 май. Грандиозното събитие е част от международното турне на именитите музиканти във връзка 40-годишния им празник. По време на паметния концерт българските почитатели ще чуят всички безконечни класики на обичаната си група – “Feels Like The First Time”, “Urgent”, “Waiting For A Girl Like You”, както и шлагер номер едно в международните ранглисти “I Want To Know What Love Is”.
Рок величията са подготвили още една изненада за многочислените си правилни почитатели – 40 шлагера за 40 години на сцена, събрани в специфичен едноименен албум. В компилацията са включени и две изцяло нови композиции, които FOREIGNER ще показват и пред българската аудитория по време на неповторимото шоу в София. Билетите са към този момент в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 30 до 80 лв..
С 10 мултиплатинени албума, над 75 млн. продадени копия в целия свят и безподобен музикален жанр, FOREIGNER справедливо могат да бъдат отличени като една от най-успешните рок групи в света, а песните им са самобитен химн за цели генерации. Mick Jones (китара), Kelly Hansen (вокали), Jeff Pilson (бас китара), Tom Gimbel (китара, саксофон), Bruce Watson (китара), Michael Bluestein (клавишни инструменти), Chris Frazier (барабани) ще впечатлят с неповторима рок сила и този път с разтърсващ лайв, за който ще се приказва дълго.
Рок събитието на 2018 година е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец София. Билетите за концерта на именитите FOREIGNER са на цени от 30 лева до 80 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.
Организатор e Moko Solution. Повече информация – Foreigner live in Sofia - Official Event.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР