Рок групата „Аеросмит” обяви, че отменя датите на участията си

...
Рок групата „Аеросмит” обяви, че отменя датите на участията си
Коментари Харесай

Стивън Тайлър влиза в клиника за рехабилитация

Рок групата „ Аеросмит” разгласи, че анулира датите на участията си през юни и юли в Лас Вегас, откакто фронтменът на групата Стивън Тайлър непринудено влезе в рехабилитационна клиника, осведоми БГНЕС.

74-годишният Тайлър е претърпял интервенция на крайници, с цел да се " приготви за сцената ", което пък е наложило банкет на обезболяващи лекарства, се споделя в изказване на групата. Тайлър е получил рецидив и " непринудено е влезнал в стратегия за лекуване, с цел да се концентрира върху здравето и възобновяване си ".

" Искрено съжаляваме, че би трябвало да уведомим нашите почитатели и другари, че би трябвало да отменим първата серия от датите за участия в Лас Вегас през юни и юли тази година, до момента в който той се концентрира върху положителното си положение ", добави групата.

„ Благодарим ви за разбирането и за поддръжката, която оказвате на Стивън в този момент”, написа още в оповестено в Туитър известие.

Групата трябваше да стартира да свири на Dolby Live в MGM Park в Лас Вегас на 17 юни. Все още стоят плануваните дати за участия през септември.

" Съкрушени сме, че причинихме стеснение на толкоз доста от вас, изключително на най-верните ни почитатели, които постоянно изминават огромни дистанции, с цел да преживеят нашите концерти ", се споделя в изказването.

Тайлър приказва намерено за пристрастяването си, а през 2019 година описа за интервенцията, която мениджмърите и сътрудниците от групата му провеждат през 1988 година

" Те си мислеха, че в случай че вокалистът изтрезнее, всичките ни проблеми ще свършат. Така че аз изтрезнях и знаете, че ми трябваха доста години, с цел да преодолея гнева от това, че ме изпратиха в рехабилитационна клиника ", описа той пред Haute Living. " Но през днешния ден, съм им признателен за моята трезвеност.”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР