Рок фестивалът Midalidare Rock in the Wine Valley беше отложен

...
Рок фестивалът Midalidare Rock in the Wine Valley беше отложен
Коментари Харесай

Отложиха фестивала Midalidare Rock за 2021 г.

Рок фестивалът Midalidare Rock in the Wine Valley беше отсрочен за 2021 година на 16, 17 и 18 юли. За това оповестиха уредниците на феста.

Групите, които трябваше да свирят на второто издание, Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil и Project Renegade потвърдиха присъединяване си за идната година.
Scorpions пуснаха ария за ковид В момента групата работи над новия си албум
„ За нас Midalidare Rock In The Wine Valley не е следващото музикално събитие. От оповестяването на фестивала работим старателно, с цел да Ви приветстваме в нашия свят, да Ви създадем неподправена страст и да превърнем всички моменти в мемоари. За страдание би трябвало да съобщим, че второто издание на фестивала се отсрочва за 2021-а година. Работихме и се надявахме фестивалът да се организира през тази година. За страдание рискът от заразяване с вируса COVID-19 е доста огромен, което наложи отлагането на турнето на главния ни хедлайнер Judas Priest за 2021. Това постанова отлагането на фестивала, считаме че в подобен миг здравето на хората е преди всичко “, обясниха уредниците.
Снимка: Мидалидаре рок
Също по този начин се показва, че закупените билети за изданието през 2020 година ще важат за 2021 година без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който желае да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване.
" Ролинг Стоунс " с нова ария от 8 години: " Да живееш в нереален град ", отдадена на пандемията Мик Джагър съобщи, че съгласно него мелодията "ще резонира с времената, в което живеем сега "
Връщането на сумата на билетите ще се реализира след привършване на изключителното състояние. Билетите за новото издание са към този момент в продажба в мрежата на Eventim.

Резервациите за къмпинг зоните ще важат за изданието следващата година без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който желае да анулира резервацията си може да го направи като се свърже с нас. Всеки, който е заплатил такса за зона Винарна и не желае да я употребява за изданието през 2021 година, ще може да получи парите си след края на изключителното състояние.
Изпълнителите на „ Корона довиждане “ готвят нови песни и пиеса Коронавирусът е трансформирал груповото схващане в Северна Македония, счита дуото
Всеки направил резервация и заплатил сума в някой от хотелите от уеб страницата на фестивала, ще може да получи парите си в цялостен размер след края на изключителното състояние.

Пълна информация може да намерите тук.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР