Рок дамата на България Милена Славова обмисля опцията да съди

...
Рок дамата на България Милена Славова обмисля опцията да съди
Коментари Харесай

Милена съди шеф Петров за натъртен врат

Рок дамата на България Милена Славова обмисля опцията да съди началник Петров за телесни повреди в резултат на верижната злополука, която той провокира предходната седмица в региона на Южния парк в София, написа "Монитор ".

Припомняме, че случаят се случи в резултат на смалена отдалеченост, която водачите съблюдават, с цел да не бъдат прередени на светофар.

Борис Петров спрял безусловно в багажника на колата, която карала приятелката на Милена, само че от удара една в друга се нанизали още седем автомобила. След случката в обществените мрежи се развихри неприсъствен спор сред певицата и кулинаря - тя се възмути от арогантното му държание и реплики от вида на „ Нищо ви няма, 1000 лева ще ви е ремонтът “, а той я упрекна, че си прави на ниска цена пиар на негов тил.

„ Моята другарка е с шина на врата поради разместени прешлени след конфликта, Аз имам пострадвания по ребрата и като нея си ударих и изкълчих врата, само че моята фаза е по-лека, Направих си цялостни проучвания – популярност Богу, нямам пукнатини, само че имам наблягане на врата, главата и ребрата, както и прехапан език. Смятам да се съветвам с юриста на моята другарка, с цел да видя какво мога да направя с този миг “, споделя Милена.

Изпълнителката на „ Истина “ недоволства и от обстоятелството, че Петров вместо да се извини, след случая почнал да приказва какъв брой безценен му бил джипът, да омаловажава вредите, които излезли на стойност 12 000 лева и да внушава на хората, че тя е била пияна и без колан на пасажерското място.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР