Рок бандата Linkin Park събра близо 95 хиляди долара в

...
Рок бандата Linkin Park събра близо 95 хиляди долара в
Коментари Харесай

Linkin Park събра $95 000 за борба с психически заболявания

Рок бандата Linkin Park събра близо 95 хиляди $ в помощ на страдащите от психологични болести. Кампанията си музикантите стартираха в обществените мрежи към края на март, като мотив за дарителската самодейност стана рождения ден на починалия Честър Бенингтън.

„ Искрено благодарим на всеки, който способства с нещо от себе си за фонда One More Light, който оказва помощ на хора в потребност и техните фамилии в битката им с ментални болести “, гласи известието, оповестено във Facebook страницата на групата, която преди дни разгласи, че продава над 200 от музикалните си принадлежности за друга благотворителна идея – в помощ на потърпевшите от естествени бедствия.

Припомняме, че Честър бе открит мъртъв в дома си през юли предходната година, а изтеклата информация гласеше, че се е самоубил след тежка меланхолия. Стана ясно, че 41-годишният музикант е лишил живота си посредством обесване. Говорител на органите на реда в Лос Анджелис заяви, че наоколо до натрупа е открита полупразна бутилка алкохол, само че няма следи от опиати. /monitor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР