Рожденият ден на Бионсе не е национален празник в родината

...
Рожденият ден на Бионсе не е национален празник в родината
Коментари Харесай

Edna истинска кралица на 39! Честит рожден ден, Бионсе!

Рожденият ден на Бионсе не е народен празник в родината ѝ, само че нищо чудно и да стане след някоя и друга година, защото изпълнителката е икона и жива легенда освен в музиката, само че в още безчет обществено и общественозначими сфери.

Бионсе към този момент е 39-годишна жена, майка, бизнес дама. Тя демонстрира по какъв начин се прави сполучлива и качествена музика и не слиза от върха съвсем 20 години.

И не на последно място - Бионсе е горда брачна половинка. Тя е омъжена от 11 години за Джей Зи - рапър, извънредно сполучлив музикален продуцент и създател на музикалната платформа Tidal. Бионсе и Джей Зи обаче извървяха дълъг път преди да съумеят да изградят музикалната империя към себе си. Точно по този начин - певицата беше едвам на 17, когато нейната звезда изгря и към този момент близо две десетилетия целият цвят следи всяка нейна стъпка и се радва на безбройните ѝ триумфи и всичките ѝ песни, трансформирали се в шлагери до една.

 бионсе Getty/Gulliver

Днес Бионсе е по-силна и по-успешна отвсякога. А ние ви предлагаме да научите малко повече за звездата от забавните обстоятелства, които сме подбрали за нея и нейния живот:

1. Певчевските ѝ гении са открити от детската ѝ учителка по танци Дарлет Джонсън. Тя чува дребната Би да пее дружно с някаква ария по радиото и останала изумена. Когато родителите на Бионсе пристигнали да си я приберат от танците, учителката разгорещено им споделила, че момиченцето има необикновен глас, който би трябвало да се развива.

 бионсе Getty/Gulliver

2. Матю и Тина Ноулс се посвещават напълно на кариерата на щерка си. Т я дружно с три свои приятелки, основава групата Destiny's Child (Дете на съдбата). Бащата е управител, майката се грижи за театралните костюми и цялостната визия.

Въпреки, че наподобяват като съвършеното семейство, преди няколко години се разбра, че Матю е имал второ импровизирано семейство – жена и наследник, с който поддържа паралелна връзка. Съпругата му не може да елементарни това и се развежда. Към днешна дата е омъжена още веднъж, като на сватбата ѝ всички дами, в това число Бионсе и сестра ѝ Соланж, носят бяло.

3. Първоначално Destiny's Child са били квартет, само че в следствие се утвърждават като трио – Бионсе Ноулс, Кели Роланд и Мишел Уилямс. Бионсе понася унищожителни рецензии от почитателите, които я упрекват, че се държи като диктатор и заема водеща роля в групата, до момента в който останалите девойки остават на назад във времето и наподобяват по-скоро като нейни беквокалистки.

 бионсе Getty/Gulliver

4. Числото 4 има специфична символика за Би. Тя споделя, че постоянно се е чувствала обвързвана с тази цифра, освен тъй като е родена на 4-и септември, а и тъй като майка ѝ има рожден ден още веднъж на четвърто число, както и огромна част от приятелите ѝ. Сватбата ѝ с Джей Зи се случва на 4.04.2008 година, а повтарянето на обедите им се случи четири години по-късно в Париж.

Двамата имат татуирани римските числа IV на безименните си пръсти, а някои настояват, че второто име на щерка им Айви – на британски Ivy, произлиза тъкмо от римските числа IV.

5. Носеше се твърдоглав слух, че Джей Зи е първият мъж на Бионсе, защото в никакъв случай на никое място тя не е засичана даже от папараци с различен мъж, за който да се допусна, че ѝ е освен това от другар. Самата тя е споделяла, че кариерата е всичко за нея и постоянно не ѝ оставя време за нищо друго, което постоянно я е водило до депресивни положения.

 бионсе Getty/Gulliver

6. Бионсе има алергия към парфюми и парфюми води , в резултат на което е извънреден обожател на ароматните масла за тяло.

7. Всички доходи, които получава от кино лентата Cadillac Records, Бионсе подарява на център са помощ на дами, страдащи от зависимости . Във кино лентата Би се превъплъщава в невероятната Ета Джеймс, която е страдала от наркотична взаимозависимост.

8. С Джей Зи имат три деца - щерка им Блу Айви и близнаците им Сър и Руми.

 бионсе Getty/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР