Рожденият ден е важно събитие в живота на всеки човек.

...
Рожденият ден е важно събитие в живота на всеки човек.
Коментари Харесай

Пожелания за рожден ден

Рожденият ден е значимо събитие в живота на всеки човек. Но постоянно не намираме подобаващите думи да изразим благопожеланията си към значимите за нас хора. Вижте нашите оферти.
1. Пожелания за рожден ден на мъж
Честит рожден ден! Нека животът ти постоянно е огрян с благополучие и радостни моменти! Нека здравето в никакъв случай не те изоставя и любовта да бъде твой правилен сателит в живота!
Пожелавам ти мъдрост, неизменност и най-много мощ. Пожелавам ти да постигнеш задачите си и в никакъв случай да не отказваш от тях. Пожелавам ти постоянно да бъдеш обичан и благополучен мъж. 
Честит да е рожденият ти ден, приятелю обичани! Пожелавам ти да имаш здраве, воля, благополучие и шанс, с цел да сбъднеш най-големите си фантазии. 
Едно " Честито " и от мен по случай твоя ден рожден. Нека всички днешни пожелания се осъществен час по-скоро и това да те направи безпределно благополучен!
Честит рожден ден, правилни приятелю! Помни, че аз съм с теб в пътя към фантазиите ти. Не губи вяра и не се отхвърляй от тях!
Пожелавам ти любовта постоянно да те топли, щастието постоянно да е част от живота ти, а здравето в никакъв случай да не изоставя. 
Едно " Наздраве " и от мен за твоя ден рожден. Нека през днешния ден най-смелите ти стремежи да бъдат мои пожелания!
На твоя ден рожден имаш няколко пожелания от мен: да имаш сили да преодоляваш всички компликации, да имаш здраве, с цел да постигаш задачите си и най-много да имаш обич, тъй като без нея нищо няма смисъл. 
Честит рожден ден! Освен здраве и триумф, поисквам ти благополучие за години напред!
Честит рожден ден на най-готиния мъж! Остани постоянно подобен и след теб ще тича всяка жена!
Честит рожден ден! Пожелавам ти повече усмивки на лицето, повече пари в портмонето и повече незабравими мигове в сърцето!
Честит рожден ден на най-страхотния другар с благопожелание за море от обич, океан от благополучие и пари в обилие!
Днес годините и напитки не брой, тъй като на този ден е твоят ден рожден! Бъди здрав, благополучен и блажен!
Бъди водач освен в работата, само че и в живота! И дано с всеки минал ден ставаш все по-щастлив и блажен!
2. Пожелания за рожден ден на жена
Пожелавам ти прелестна орис и сбъдване на всяка твоя фантазия!
Днес рожден ден чества най-прекрасната жена. С малко думи и с доста любов ще ѝ  пожелая здраве, благополучие и хубост в нейната безпределно чиста душа!
На моята другарка добра поисквам купони по усет, стремежи с разкош и доста сбъднати фантазии с другари положителни!
Честит рожден ден! И дано от този ден всяка твоя крачка те води към прелестното на следващия ден, което от все сърце ти искам!
Пожелавам ти искрата в очите ти в никакъв случай да не угасва, резервира насладата в сърцето си и усмивката на лицето си! Честит рожден ден, блага!
Нека компликациите в живота не те плашат, фантазиите да са твой добър приятел, а щастието да те следва като твой другар остарял!
Нека животът ти е изпълнен с хубост и положителната, а всяко затруднение те прави още по-силна и добра! Бъди жива и здрава, приятелко обичана!
Пожелавам ти с лекост да сбъднеш всички свои фантазии. Нека животът ти бъде изпълнен със здраве благополучие и доста обич!
3. Пожелания за рожден ден на дете
3.1 Пожелания за рожден ден на момиче
Днес рожден ден чества най-красивата принцеса. Пожелаваме  ѝ да пораства здрава, усмихната и щастлива!
Честит рожден ден, благо дете! Нека детството ти бъде изпълнено с волни детски игри и всеки ден да правиш крачка към твоите огромни фантазии!
На най-красивата принцеса желаем доста здраве, усмивки и приказно детство!
Безгрижни дни и безчет игри с другари положителни - това ти поисквам аз в този ден, когато ти празнуваш своя ден рожден. 
На най-красивата дребна принцеса поисквам най-незабравимия празник, изпълнен със смях и детски игри. 
От все сърце ти поисквам тази усмивка в никакъв случай да не слиза от лицето ти, да растеш все по този начин слънчево и щастливо дете, и с лекост да покоряваш върхове!
Бъди все по този начин прелестна и щастлива, расти интелигентна и търпелива! Бъди на мама насладата и на тати гордостта!
Мило дете, дано този ден бъде изпълнен освен с усмивки, само че и с незабравими изненади! Бъди здрава, щастлива и благословена! Честит рожден ден!
В живота компликациите с лекост преодолявай, обич и наслада на всички дарявай и нови върхове покорявай!
Мило дете, поисквам ти всички твои приказни стремежи да станат действителност! Дарявай на всички благополучие и обич!
3.2. Пожелания за рожден ден на момче
Нека всички стремежи на това сладко момче бъдат мои пожелания! Честит рожден ден, благо дете!
Мило дете, през днешния ден е твоят ден рожден! Нека на този ден блажен се осъществен всичките ти детски фантазии!
Пожелавам ти щастливи дни, изпълнени със щури завършения и доста детски занимания!
На това момченце благо, поисквам от все сърце да пораства крепко, мъдро и щастливо!
Бъди ни живо, крепко и щастливо мъничко момче красиво!
Детенце благо, поисквам ти доста здраве, благополучие и мигове незабравими с всички, които те обичат!
4. Пожелание за рожден ден на другарка
Само благополучие и хубост постоянно да цари в твоята душа добра! Честит рожден ден, приятелко обичана!
На най-хубавата другарка поисквам път, посипан с благополучие, обич и хубост! Честит рожден ден, блага!
Нека всяка твоя фантазия се сбъдне още в този момент! Върви по път, посипан със здраве, благополучие и обич!
Нека всеки момент от този ден да бъде паметен за теб! Нека всеки ден след твоя ден рожден е изпълнен с благополучие, обич и шанс!
Мила, наслаждавай се на живота, черпи с цялостни шепи от него, бит мощно, мечтай и в никакъв случай не позволявай на компликациите да те пречупят!
Честит рожден ден, приятелко! Букет от сбъднати фантазии и неземна хубост ти правя подарък! Бъди здрава, щастлива и целеустремена! Копней, бит, живей и с усмивка компликациите преодолей!
Нека дните ти са изпълнени с благополучие и хубост! Върви с шанса ръка за ръка, а любовта да бъде твоя пътеводна светлина! Честит рожден ден на най-хубавата другарка на света!
Пожелавам ти всички твои фантазии да станат действителност и животът ти да се трансформира в неземна приятност!
Пожелавам ти толкоз благополучие, колкото не си допуска, че може да изпиташ, толкоз шанс, колкото не си допуска, че може да имаш и обич повече, в сравнение с заслужаваш!
На приятелката ми най-хубава в най-прекрасния за нея ден  ѝ поисквам да е постоянно здрава, влюбена, щастлива и неземно красива!
Пожелавам ти прекарвания, които в никакъв случай да не забравиш, другари, които постоянно да са до теб в сложни моменти и решения, за които в никакъв случай да не съжаляваш.
Пожелавам ти да запазиш хубостта освен на лицето си, само че и на душата си! Продължавай да озаряваш дните ни с усмивката си!
От все сърце ти поисквам освен да сбъднеш фантазиите си, само че и постоянно да имаш нови цели, към които да се стремиш!
Път, посипан с благополучие и хубост - това искам на приятелката ми добра!
Нека всеки твой ден оставя мемоари на благополучие, а всеки нов ден да е едно ново начало за теб! Бъди здрава и обичана, приятелко обичана!
5. Пожелания за рожден ден на щерка
На този ден, рожден ден има най-прекрасната щерка. Пожелавам ти в никакъв случай да не се отклоняваш от пътя, който си избрала и да бъдеш това, което постоянно си мечтала. 
С малко думи, само че с доста любов, на най-прекрасната щерка здраве, благополучие и шанс желаем. Честит рожден ден, блага дъще!
Когато ти е най-трудно, за момент не спирай да вярваш в триумфа! Когато е най-тъмно, гледай единствено напред! Когато ти е най-тъжно, не забравяй да се усмихваш! Честит рожден ден на най-прекрасната щерка!
На нашата прелестна щерка от все сърце желаем единствено здраве, благополучие, шанс и още безчет щастливи моменти!
Живей живота си щастливо и като слънце грей в душите ни, момиче благо!
На моята обичана щерка от все сърце искам здраве, благополучие, обич и още 100 неща красиви. 
Пожелаваме ти цялото благополучие и цялата обич на света. Нека здравето, шансът и всички, които те обичат, да са постоянно част от живота ти!
6. Пожелание за рожден ден на майка
На най-важната жена в моя живот, поисквам да бъде здрава, ведра и красива, майка - горда и непоколебима. 
Честит рожден ден, блага мамо! Пожелавам ти дълги години да се радваш на обичта на децата си, на уважението на внуците и на любовта на всички, които са към теб!
На най-прекрасната майка поисквам доста здраве и безчет щастливи моменти!
Мила мамо, продължавай да озаряваш дните ни като слънце! Бъди все по този начин блага и всеотдайна! Обичам те!
Бъди постоянно най-хубавата майка на света! Бъди постоянно светлината в дните ни! Бъди постоянно насладата в очите ни! Бъди постоянно здрава, доста щастлива и все по този начин търпелива!
Честит рожден ден, блага мамо! Бъди все по този начин обичана майка и ценена брачна половинка! Бъди все по този начин здрава и щастлива!
На най-хубавата майка поисквам в никакъв случай да не губи блясъка в очите си, постоянно да резервира топлината в сърцето си и усмивката на лицето си!
7. Пожелание за първи рожден ден
Честит първи рожден ден на нашето малко богатство! С благопожелание детството ти да бъде изпълнено със смях и безгрижни детски фантазии!
Честит първи рожден ден на вашето детенце! Нека всеки ден пораства крепко, щастливо и усмихнато! Нека всяка негова крачка е мотив за вашата усмивка и горделивост!
Честит първи рожден ден на нашето малко детенце! Нека този ден е началото на приключението, наречено живот, който да бъде изпълнен със здраве, благополучие и обич!
Честит първи рожден ден! Мило дете, дано всеки твой ден бъде едно незабравимо премеждие!
Честит първи рожден ден! Нека във всеки идващ ден от живота ти да намираш мотиви за наслада и усмивката ти постоянно да радва всички към теб!
Преди 1 година на този ден блажен, благо дете, ти пристигна при нас. От все сърце ти желаем здраве, благополучие и шанс във всеки момент от твоя живот!
На този ден вашето детенце благо става на 1 годинка. Пожелаваме му слънчево детство, щастливи игри и безчет другари положителни!
Мило дете, пожелаваме ти да растеш, обгрижвано с обич. Нека всеки твой ден е празник паметен! Честит първи рожден ден!
8. Пожелания за рожден ден на брачен партньор
Честит рожден ден. обичани! Пожелавам ти да имаш дълги години пред теб и всичко да постигаш с шанс!
На най-хубавия брачен партньор през днешния ден желая да пожелая здраве, благополучие, шанс и незабравими мигове безброй!
Не желая ти да си богат, не желая ти да си сполучлив, не желая ти да си популярен! Искам да си жив и здрав, и постоянно да си до мен! Честит рожден ден, обичани!
На този ден ти не остаряваш с още една година. Но този ден ти ставаш по-мъдър и разбираш, че имаш повече мемоари, които те карат да се усмихваш. Пожелавам ти още доста прекарвания, които постоянно да топлят душата ти! Честит рожден ден на моя брачен партньор! Бъди здрав, благополучен и все по този начин обичан!
Нека животът ти е водопад от страсти, низ от благополучие и поредност от незабравими мигове! Обичам те! Бъди постоянно до мен!
9. Пожелания за рожден ден на брачна половинка
Любима моя, цветущ рожден ден! Пожелавам ти очите ти постоянно да греят от благополучие и тъгата в никакъв случай да не намира място в тях! Нека младостта в никакъв случай да не напуща душата ти и любовта постоянно да е част от живота ти!
На най-хубавата брачна половинка през днешния ден сервирам букет от обич. Нека пламъкът в очите ти в никакъв случай да не угасва! Нека ръката ти в никакъв случай да не пуска моята, дано пътят за двама ни е един!
Нека слънцето постоянно да озарява красивата ти усмивка! Нека утрините ти постоянно да са изпълнени с благополучие, а вечерите ти с топлота. Обичам те, обичана моя! Честит рожден ден!
Честит рожден ден на най-хубавата брачна половинка! Остани все по този начин красива, усмихната, блага и добра във всяко едно отношение! Нека дните ти бъдат изпълнени с обич и благополучие, които в никакъв случай да не те напущат!
На най-хубавата брачна половинка поисквам всичкото благополучие на света, тъй като тя го заслужава!
Честит рожден ден, обичана! Нека всеки твой ден е изпълнен с благополучие и обич! Нека всеки момент в живота ти е паметен! Нека с всеки минал ден се чувстваш все по-щастлива и обичана!
Ако някой заслужава най-голямото благополучие на света, това си ти. Ако някой заслужава най-истинската обич на света, това си ти. Нека всичко най-красиво бъде част от живота ти! Обичам те, обичана!
10. Пожелания за рожден ден на сестра
Нека постоянно в живота имаш до себе си трима правилни другари - здраве, благополучие и обич. Нека те са неразделно до теб и в никакъв случай да не те напущат. Честит рожден ден, сестричке моя!
На най-хубавата сестра през днешния ден желая да пожелая безчет щастливи дни и хиляди сбъднати фантазии!
Бъди здрава, красива, мощна, обичана и неповторима! Обичам те, сестричке блага!
Честит рожден ден на моята сестра! Бъди здрава като канара, обичана като богатство и мечтана като благосъстояние!
Нека щастието и любовта са извор на младост и мощ за теб! Нека животът ти е низ от прелестни моменти! Нека ориста ти е красива и ти си все по този начин щастлива! Честит рожден ден, блага сестричке!
Бъди все по този начин същинска и всеотдайна сестра! Бъди все по този начин мощна и непоклатима! Бъди постоянно здрава и доста щастлива!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР