Рождените дни много често са повод да се замислим за

...
Рождените дни много често са повод да се замислим за
Коментари Харесай

Защо тъгува Кейли Куоко

Рождените дни доста постоянно са мотив да се замислим за живота си и да се опитаме да създадем равносметка.
 Кейли Куоко, Карл Кук и решението им да се разведат
Кейли Куоко още веднъж е свободна

Защо се стигна до втория ѝ бракоразвод

Кейли Куоко, която множеството хора познават най-много от " Теория на огромния гърмеж ", на 30 ноември навърши 36. Тя не скри обстоятелството, че не се е чувствала окей.

Актрисата е изцяло откровена, споделяйки прочувствените борби, които води в последно време. " Понякога е добре да не се чувстваш изцяло окей. Дори на рождения си ден ", написа Кейли в едно от многото си сторита в Instagram, представена от Yahoo.
 Снимка 555686

Това е първият рожден ден след раздялата на Кейли Куоко със брачна половинка ѝ Карл Кук преди три месеца. Преди Кук, тя има още един брак с тенесиста Райън Суитинг и един годеж с Джош Реснинг.

Все отново актрисата споделя и нещо хубаво от деня: " Имам най-великата фамилия и другари, които в миналото са съществували ". На една от фотосите тя е до коня ѝ: " Спирането до плевнята за малко вълшебни целувки с пони постоянно оказва помощ ", написа Кейли.
 Снимка 555652

По-късно тя благодари на приятелите си, за поддръжката. " Количеството обич, което получих през днешния ден, беше необикновено ", написа актрисата. " Съобщенията. Подаръците. Обажданията. Всичко. Това е светът за мен "
 Кейли Куоко, Карл Кук, разводът им и какво желае да резервира за себе си актрисата
Какво се случва с развода на Кейли Куоко и Карл Кук

Актрисата уточни пред съда тъкмо какво желае

И с цел да си пристигна всичко на мястото, на 1 декември Кейли и сестра ѝ Бриана, която пък навърши 33 на 29 ноември, се веселиха дружно с другари в Дисниленд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР