Рожден ден вчера празнува един от най-популярните български актьори –

...
Рожден ден вчера празнува един от най-популярните български актьори –
Коментари Харесай

Филип Буков разкри името на гаджето си

Рожден ден през вчерашния ден чества един от най-популярните български артисти – Филип Буков. Актьорът от Откраднат живот и Татковци стана на 29 години. Той бе поканен да гостува в предаването Преди обед, където за първи път разкри името на новата му половинка.

Често бе свързван сантиментално с актрисата Деляна Попова и певицата Виктория Георгиева, само че той мощно твърди, че връзките му и с двете са били единствено професионални. С Деляна е снимал филм, който ще излезе напролет – Аферата Пикало, а Виктория го поканила да се снима в два негови клипа.

Пазя в загадка новата ми другарка, само че ще ви разкрия първото й име – Ива се споделя. Тя учи в Софийския университет. Студентка е в трети курс, учи PR`S, показа Филип.

За да потвърди че е сериозен към нея, дълго време е трябвало да се потвърждава в желанията си към нея.

Ако примерно е предполагала, че още от първите една-две срещи ще я повеждам към едно несъмнено място, аз правех тъкмо противоположното. Не съм се опитвал да я целувам, държах се дълго време единствено като другар. Тя е много тиха и кротка, аз й се дръзвам, че е саможивец. Така завоюва моето доверие. Преди да станем двойка месец-месец и половина излизахме единствено по вечери, говорихме си, сподели той.

Не съм възнамерявал дали ще чествам рождения си ден. Тези дни ми беше доста натоварено. Не съм провел тържество. Даже нощес бяхме с компания – на мой другар му се роди щерка. Моята другарка като мина среднощ потегли да ми честити рождения ден, само че й крещя Тихо! “ Аз се пробвам да се прибера в точния момент, а като кажеш, че имаме рожден ден, те ще кажат да поръчаме още една бутилка и ще катастрофираме отново. Напоследък все ме юркат да вървим някъде. Аз не пия, само че като се прибера в 3-4 ч. и другия ден отпътува на кино ", призна артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР