Рогошко шосе е с безброй дупки и е предпоставка за

...
Рогошко шосе е с безброй дупки и е предпоставка за
Коментари Харесай

Подхванаха Рогошко, техниката дефектира

Рогошко шосе е с безчет дупки и е причина за пътнотранспортни катастрофи, възмущават се водачи, които съзнателно всяка година заплащат налог МПС в локалния бюджет. Булевардът от дълго време се нуждае от главен ремонт, само че и тази година не е включен в финансовата стратегия на Община Пловдив.

" В събота започнахме да кърпим, само че машината на компанията реализатор дефектира. Тази събота отново ще продължим ", увери през вчерашния ден кметът на " Северен " инж. Ральо Ралев. За запълване на ямите особено са определени почивните дни, тъй като през седмицата трафикът по Рогошко шосе е доста претрупан и е невероятно да се пусне строителна техника. Районното кметство разполага единствено с 10 000 лв. за спешни поправки на улиците.

Дупките в Пловдив се множат на кварталните улици, които от 30-40 години не са виждали ремонт. Асфалтът на ул. " Кирил Христов " - дребната пресечка на ул. " Иван Вазов " в Тютюневия град - е " изяден " и тук-там ямите са запушени с павета. Въпреки това улицата е включена в синята зона и тук даже се слагат скоби, в случай че не си платил таксата. Колите се разрушават в ями и на бул. " Шести септември ", наоколо до стадион " Пловдив ", и на западното платно на бул. " Копривщица ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР