Рогоносец, който е търпял жена му да има многобройни афери“,

...
Рогоносец, който е търпял жена му да има многобройни афери“,
Коментари Харесай

Съпругът изпада в ярост, когато открива друг мъж в къщата на отчуждена съпруга след „многобройни афери“

Рогоносец, който е търпял жена му да има „ многочислени афери “, най-сетне щракна и удари новия й ухажор, когато го откри двойката дружно.

Дейвид Люки, аерокосмически инженер, се беше върнал в дома на фамилията и изпадна в гняв, когато откри жена си Андреа полуоблечена и доказателство за различен мъж в къщата. Разяреният 46-годишен мъж претърси къщата и когато откри Кристофър Андрюс в кухнята, Люки изгуби самообладание и го удари с пестник в устата, като разцепи устната му. два тв приемника и заличаване на фамилни фотоси, преди да се опита да измъкне отчуждената си брачна половинка от парцела, като инцидентно откъсна горнището й в процеса. Полицията беше извикана и Луки беше задържан за нахлуване и причиняване на незаконни вреди в крайградския адрес в Бландфорд, Дорсет.

Луки беше пощаден от пандиза, откакто сподели на магистратите, че е реагирал „ под изключителна провокация “ на брачната половинка си „ голям брой афери “. Двойката е била женена от 10 години, схванаха магистрати в Пул, че са купили и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР