Рогата на Кристиян Талев са толкова големи, че чак висят.

...
Рогата на Кристиян Талев са толкова големи, че чак висят.
Коментари Харесай

Унижение за Криско! 20-годишен келеш задоволява жена му, а той нищо не прави

Рогата на Кристиян Талев са толкоз огромни, че чак висят. Жена му му изневерява пред неговия взор, а той се прави, че не вижда.

Цветелина Петрова е била уловена в интимна поза с сътрудник на мъжа си. Става въпрос за рапъра с псевдоним Voyage, който  е едвам на 20 година

Цвети се е гушкала с младока, до момента в който той я обарвал на избрани интимни места. Двамата се правели на другари, защото младежът ще прави дует с Криско, само че истината е, че е свалил дамата на своя кумир.

От Цвети можеше да се чака сходно нещо. Тя е извънредно красива, само че и някогашна стюардеса, а стюардесите са известни с разюздения си полов живот.

Неслучайно Криско забрани на Цвети да работи, откакто двамата публично се събраха да живеят  дружно. Рапърът си познава дамата и знае, че тя е шавлива.

През годините е имало клюки и за други нейни изневери. Брюнетката е с доста тежък темперамент и постоянно с Криско си подвигат големи кавги, след което няколко дни са разграничени. В тези дни се приказва, че Крисковица преднамерено му слагала рога за наказване, че я е ядосал.

Въпреки всичко двамата едва ли ще се разделят. Цвети е напълно подвластна от парите на Криско, а той пък се нуждае от майка на децата си.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Криско Криско и Цвети
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР