Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла 74 операции,

...
Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла 74 операции,
Коментари Харесай

От Кен до Барби: Родриго, който стана Джесика

Родриго, в този момент известна като Джесика Алвес, е претърпяла 74 интервенции, с цел да реализира фантазията си.

Много хора познават добре модела Джесика Алвес, изключително когато тя беше известна като Родриго Алвес. Мечтаеше да бъде мечтана и първокласна русокоска, а това, несъмнено, ѝ костваше доста финансови и прочувствени компликации, до края на предходната година, когато публично Родриго стана Джесика.



Джесика решително съобщи, че е единствената жена, за която всеки мъж може да мечтае. На фотосите тя е в дребни бикини, показващи закръглените ѝ форми․ Но след тези фотоси не всички интернет консуматори харесаха външния ѝ тип.



Когато Джесика беше Родриго

Мнозина я похвалиха за неповторимата ѝ хубост, само че други не можаха да схванат за какво се е трансформирала толкоз доста и вследствие на това е станала по-малко привлекателна.



Потребителите са сигурни, че тя е направила всичко това за пари и слава․ Те се чудят какво ли мислят родителите ѝ след такива промени․

Мненията са в действителност разграничени: някои са възхитени от хубостта ѝ, а мнозина са разочаровани, когато виждат какъв брой доста е трансформирала външния си тип и даже се тормозят за здравето ѝ.

Източник: azbuh.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР