Родопско село е откъснато от света - без ток и

...
Родопско село е откъснато от света - без ток и
Коментари Харесай

Родопско село е откъснато от света! Няма ток, пътят е блокиран

Родопско село е откъснато от света - без ток и достъп по пътя, само че в останалата част от Пловдивска област всичко е под надзор.

„ Обстановката в Пловдивска област е под надзор, макар падналия изобилен снеговалеж и мощния плевел вятър “, заяви регионалният шеф доктор инж. Илия Зюмбилев, който е в денонощна съгласуваност с дежурния екип в регионална администрация.

По думите му към този миг на деня всички републикански и общински пътища на територията на региона са проходими при зимни условия.

Най-тежко остава само ситуацията в с. Ситово, което е откъснато от света и няма ток. Пътят към него остава затворен поради паднали голям брой дървета и клони.

На място са изпратени екипи на регионално пътно ръководство и на горското стопанство с тежка техника, с цел да разчистят дървета, с цел да може пътят да бъде измит, добави регионалният шеф.
С проходими пътища, само че без електричество към обяд остават садовското село Караджово, асеновградските - Лясково, Конуш, Златовръх и Косово. В община „ Марица “ без ток са Ясно поле и Маноле.

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР