Родопи. Оптимист съм от това, което виждам при срещите си

...
Родопи. Оптимист съм от това, което виждам при срещите си
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Ева Майдел в с. Брестовица: В ЕП трябва да отидат хора, които знаят как се брани националният интерес и как се печелят битки

Родопи. „ Оптимист съм от това, което виждам при срещите си с хората, имам вяра, че ще ни подкрепите и ще гласувате доверие на най-хубавия, на най-подготвения тим – този на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. С тези думи се обърна Младен Шишков към хората, събрали се на площада в село Брестовица, община Родопи, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той добави, че е уверен в успеха, тъй като хората след толкоз доста срещи по места са разбрали, че България в обединена Европа е верният път. По думите му единствено дружно можем да създадем страната си просперираща и по-добро място за живот и работа. Шишков посочи, че в случай че Европейският съюз е мощен и обединен, това ще бъде от изгода за България, тъй като единствено с парите от Европа може да бъде продължено започнатото от общините и страната, както и да бъде нараснал виталният стандарт. Парите от европейските фондове действително усъвършенстват живота на българите с вложения в инфраструктура, с подкрепяне на дребния и междинен бизнес, с привличането на непознати вложения, с модернизиране на образованието и опазването на здравето, с вложения във ВиК бранша и опазването на околната среда.
От своя страна Ева Майдел акцентира, че в Екологичен потенциал би трябвало да отидат хора, които знаят по какъв начин се пази българският интерес, по какъв начин се печелят борби и по какъв начин се дават оферти, зад които застават по-голяма част от европейските депутати. Майдел показа, че добре познава проблемите и потребностите на българските бизнесмени и нейна съществена задача ще бъде да пази ползите на бизнеса за повече благоприятни условия, за повече евросредства и за по-високи заплати и със страдание акцентира, че в България към момента има места, до които Европа не е стигнала и това би трябвало да се промени в идващия програмен интервал.
Ева Майдел бе безапелационна, че в България имаме капацитет да сме в челните места по нововъведения и технологии в Европейски Съюз, а точно те основават нови производства и работни места Тя посочи, че тимът на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили си слага високи цели, които обаче могат да бъдат реализирани единствено с поддръжката на българските жители и с дейното им гласоподаване на 26 май. „ Вотът за евроизборите е доста значим, тъй като от него зависи освен бъдещето на България, а развиването на Европейски Съюз отсега нататък, сподели Майдел и прикани присъстващите: Гласувайте за стабилността на страната ни и за обединена и сигурна Европа! “.
На срещата в Брестовица участваха също националният представител Запрян Янков, регионалният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, кметът на община „ Родопи “ Пламен Спасов, регионалните ръководители на МГЕРБ Владимир Пильов и на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, кметът на Брестовица Любен Радев, общински съветници от ГЕРБ, членове симпатизанти и поданици на Брестовица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР