“Родопа (Смолян) подновява шампионата на “Трета лига- Югоизточна група с

...
“Родопа (Смолян) подновява шампионата на “Трета лига- Югоизточна група с
Коментари Харесай

“Родопа” приема “Сокол” в първи мач от пролетния дял на шампионата на Трета лига

“Родопа ” (Смолян) възобновява шампионата на “Трета лига ”- Югоизточна група с домашен мач на “Сокол ” (Марково). Двубоят е в събота от 14:30 часа на Стадион “Септември ”, в смолянския квартал “Райково ”.

Под въпрос за дуела от “зелено-белите ” е Антон Белюков, който към момента се възвръща от контузия.

Срещата ще бъде ръководена от основният арбитър Петър Димов от Бургас, а ще му асистират Васил Шавов и Станимир Трифонов, надлежно от Бургас и Сливен.

Класиране най-малко в първата осмица, ще преследва “Родопа ” през актуалният сезон на “Трета лига ” - Югоизточна група. Това си е сложил като цел наставникът на отбора Данаил Бачков.

“Не би трябвало да подценяваме нито един тим и да се раздаваме на 100 %, ыда печелим точки. Потенциалът на тима ни е за класиране в първата осмица, а за какво не и по-нагоре ”, разяснява старши треньора на тима.

Бачков се надява, “Родопа ” да респектира всеки един от съперниците, които гостуват в Смолян.

“Аз не се удовлетворявам с малко. Отборът ни има благоприятни условия. Понеже съм бил и от другата страна - треньор на различен клуб и знам, че постоянно се има едно мислено, когато се играе с “Родопа ”, разяснява още Бачков.

Той изрази вяра и почитателите на тима да се завърнат на стадиона и да поддържат с наличието си тима.

“Когато аз бях футболист на “Родопа ” беше доста тежко на гостуващите тимове, тъй като идваха доста хора. Да, в този момент времето е по-различно, тимът е различен, само че въпреки всичко си е на града. Бих призовал почитателите при опция да ни поддържат, имаме потребност от тяхното наличие ”, добави Бачков.

Относно предходната подготовка на отбора, наставника показа.

“Подготовката на тима мина доста добре. Времето беше благосклонно към нас и успяхме да упражняваме пълноценно на нашият си терен. До какъв брой ще е пълноценна, ще забележим в хода на шампионата. Мисля, че сме подготвени изцяло за първия си мач. Надявам се всички да сме здрави ”.

Бачков показа още, че по време на изиграните контроли е дал опция на всички футболисти да играят и надлежно да покажат своите благоприятни условия.

“Мисля, че сме добър тим и се надявам, че вторият сезон ще бъде по-добър от първия ”, добави още старши треньорът на тима.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР