Родният шоубизнес е като своеобразна мека за всичко изкуствено –

...
Родният шоубизнес е като своеобразна мека за всичко изкуствено –
Коментари Харесай

Топ 5 на БГ звездите с най-красив естествен бюст

Родният шоубизнес е като самобитна мека за всичко изкуствено – силикон и хиалурон, докъдето ти видят очите. Сред цялото това море от напомпани гърди, клъцнати нослета, джуки в жанр Мара Отварачката и дупета правени в Турция – има една шепа БГ хубавици, които са решили да запазят естествената си хубост и извивки. Днес ще ви представим топ 5 на родните хубавици с естествен бюст:

Виж още: Какво се случва? Криси става все по-секси, само че я заляха с хейт в мрежата

5. Дария Хаджийска

Толкова прелестна, фина и премерена в сексапила си е Дария, че нямаше по какъв начин да не я включим в класацията. Чаровната актриса проби с ролята си в сериала „ Братя “ и от този момент медийният интерес към нея е огромен, а ние чакаме с неспокойствие новите ѝ изяви (и фотоси в Instagram като тази долу, които ни оставят без думи).

4. Елизабет от " Игри на волята "

Елизабет е пример за идеалната хубавица, откъдето и да я погледнеш. Риалити звездата може да се похвали със ужасно тяло, естествени извивки, красиви сини очи, руси къдрици и най-важното в нашия случай - прелестни естествени гърди.

3. Виктория Капитонова

Младата рускиня от дълго време е известна в обществените платформи. В Instagram Виктория има над 90К правилни почитатели, само че ползата към нея внезапно скочи през последните дни. Причината: Виктория ще се бори за сърцето на Виктор Стоянов дружно с куп други девойки. Сигурни сме обаче в това, че напълно скоро тя ще изпъкне, тъй като естествените ѝ забележителности са основателна причина да притегли вниманието на всеки мъж. 

Виж още: Саможертва, взаимни отстъпки, смяна: Виктор е подготвен на всичко в името на същинската обич

2. Симона Загорова

Съвсем неотдавна певицата подпали пристрастеностите в обществените мрежи като показа една своя фотография в Instagram, която разкрива много от надълбоко ѝ деколте. Трябва да признаем на Симона, че наподобява невероятно… Мъжете в редакцията ни мъчно откъснаха очи от нея през целия ден.

1. Тита

Коя друга, в случай че не Тита да заеме първото място. За голямо страдание на мнозина Тита неотдавна мина в тима на фолк певачките, което ѝ донесе значително хейт. Въпреки това, точно тя има най-зрелищните, големи и изцяло натурални гърди в родния шоубизнес!  Уверете се сами, в случай че не ни вярвате: 

Смятаме, че справедливо Тита е на челно място в класацията ни, само че в случай че имате възражения и очите ви се радват повече на други звездни и натурални БГ пазви, споделете ни ги в мненията.

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/, https://www.instagram.com/hrisistar/, https://www.instagram.com/elizabeth_vassileva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР