Родният национал Ивайло Чочев е под карантина до 29 март.

...
Родният национал Ивайло Чочев е под карантина до 29 март.
Коментари Харесай

Чочев под карантина на село

Родният национал Ивайло Чочев е под карантина до 29 март. Това призна самият той пред " Меридиан Мач ". " Понеже в последните месеци вървях до Рим и Барселона, сеа съм под карантина. Остават ми още десетина дни до 29-и март. На село съм се изолирал ", разяснява любимецът на почитателите на ЦСКА.

Както е известно, той получи доста сериозна травма по време на семейството на Черна гора (1:1) от евроквалификациите. Срещата се игра преди година, а Чочев пострада с фрактура на капачката на коляното.

" Минах към този момент три интервенции. Първоначално лекарите ми споделяха, че ще съм подготвен за март, само че към този момент не споделят никакви прогнози. Надявам се всичко да завърши и скоро още веднъж да съм на терена ", пожела си Чочев.

В момента той е футболист на Пескара, където неотдавна негов съотборник е Валери Божинов. За разлика от Божигол обаче халфът не е на Ботуша и се е избавил от сериозните рестрикции, които са наложени в Италия поради безкрайното нарастване и нови жертви на ковид. Преди да премине в Пескара, Чочев игра 5 години в Палермо, като със сицилианци даже се подвизаваше в Серия " А ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР