Родният мениджър Несим Нешадов е завел дело срещу бившия халф

...
Родният мениджър Несим Нешадов е завел дело срещу бившия халф
Коментари Харесай

Наш мениджър съди Бурабия

Родният управител Несим Нешадов е завел дело против някогашния халф на Локо (Пд), Черно море и Левски Мехди Бурабия. Това призна самият сътрудник пред „ Меридиан Мач “. Причината е, че Нешадов към момента си чака 10-те % от прехвърлянето на Бурабия в турския Коняспор.

" От септември си очаквам парите, а стана март и още не съм си ги получил. Преди 20 дни взех решение да заведа дело в Градския съд в Истанбул и към този момент всичко е на привършване. Той ми дължи 10% от трансферната сума, която е към 500 000 евро ", разкри Нешадов.

" Аз съм имал съществени разноски по този трансфер – да докарам хора от Коняспор и Башакшехир, които го гледаха. Хотели, заведения за хранене, пътувания и то 3-4 пъти. Взех го от България на 4-5000 евро заплата, а в този момент взима съвсем по 500 000 евро на година в Турция. Спечели Суперкупата, взимат преми по 8-10 000 евро, играе с Ето'о и против тимове като Галатасарай, Бешикташ и Фенербахче “, добави Нешадов.

" Много сме говорили, бяхме се разбрали за парите. Два месеца и половина обаче не ми подвига телефона. Като се смени треньора, идва изплашен, а като се стабилизира, те не помни. Аз не желая да се занимавам с каузи, просто това ми е бизнеса. Похвали се, че ще си купува „ Ролекс “, апартамент на майка си, това е чудесно. Но дано първи си оправи отговорностите. Когато го видях, караше една трошка, беше като Флинстоун, краката му щяха да пробият ламарината, тенекиите и падаха... “, продължи Нешадов.

" От този трансфер съм на минус. Тази година му се подвигна трансферната сума с още 300 000 евор. Ако беше турски управител, щеше да вземе половината пари от прехвърлянето. Така работят локалните сътрудници. Това е пренебрежение към мен. Няма ненаказано положително, хората ми се качват по главата. Аз от 10-12 прехвърлянето изкарах пари, колкото локалните сътрудници за две покупко-продажби ", приключи Нешадов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР